Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kerülgettétek egymást a szeretőtökkel, míg szexre került a sor?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 18:33
1/14 anonim válasza:
egy buliban ismertem meg, ott semmi nem volt. aztan kb egy fel-1 evig probalt befuzni, irogatott, talalkozni akart, de mindig lekoptattam.
aztan egyszer beadtam a derekam, de elso talalkozason csak csok volt, ra par hetre ra fekudtunk le eloszor.
(o volt hazas, en voltam a szeretoje)
3/14 anonim válasza:
Változó. Nem szeretem 1 hónapnál tovább húzni.
4/14 anonim válasza:
Én még mindig kerülgetem öt, 2 hónapja.
5/14 anonim válasza:
Ha egy hónap alatt nem jön össze, aztán már nehezebb. Néha érdemes a régit megnézni:)
8/14 anonim válasza:
Volt, hogy életemben először láttam és aznap ágyba is kerültünk. Volt akivel jó 6 hónapig beszélgettünk és csak utána. Ez nagyon változó, bár én soha nem kerestem szeretőt, de ha a nő egyértelműsítette a helyzetet, nem utasítottam el.
9/14 anonim válasza:
~1 hétig.
Azóta már ő a férjem, és hozzá hűséges is vagyok.
10/14 anonim válasza:
2-3 év. Pedig az elejétől nagyon tetszettem neki, csak kivárta ameg megkapta a jeleket és rá talán fél évre történt meg. Ő házas.
Egy másik aki viszont mar egyértelműsítette, hogy mik a szándékai ő is várt vagy egy évet mondjuk neki semmi jelet nem adtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!