Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi volt a leghosszabb idő, amíg csak kerülgettetek egy lányt, mielőtt összejöttetek volna?
Én is volt, hogy 3 évig vártam valakire, kerülgettem. Aztán rájöttem, hogy baromság! 3 év alatt a történelemben ideológiák dőlnek meg, meg új iparágak jönnek létre, én meg egy csajt nem bírtam megszólítani? Hát jó nagy gyík voltam, szó szó. Most már spontánabb vagyok. Aki tetszik, azzal "belecsapok a lecsóba". Legalább tudom idejében mire számíthatok.
Jobb egy határozott nem most, mint egy bizonytalan rózsaszín felhő éveken keresztül.
22/F
"1,5 éve kerülgetem,jóban vagyunk,de még mindig nem jött össze,persze nem is mondtam neki,mivel van párom most,de simán elhagynám miatta."
hát,ha tudnám, hogy mással hetyegtél(főleg ennyi ideig, vagy ha azóta lett csak rosszabb) miközben tudtad, hogy mi a pálya nálam nem kéne fáradnod
a párom 6hanóig várt,végül meguntam és én léptem,így össze is jöttünk
19L
8 hónap, mert nem tudtam eldönteni mit akar tőlem.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!