Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismertek, olyanokat, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek, olyanokat, akik évekig csak kerülgették egymást, nem mert egyikőjük sem lépni? De végül mégis összejöttek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi valakivel már 4 éve kerülgetjük egymást, talán idén nyáron lehetne már az a vége hogy összejön..:D
2016. máj. 20. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled semmit a lány, csak hülyít.
2016. máj. 20. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 4 évig kerülgettük egymást, aztán összejöttünk-forma. Hat hónap után más városba költözött a munka miatt, még mindig együtt vagyunk, de mindketten elfoglaltak vagyunk, és mindketten megégettük magunkat egyszer, és most óvatosabbak vagyunk. Talán emiatt is, még messze állunk egy "normális" kapcsolattól.

Nekem igy kényelmes, vele szeretnék lenni, és minden más férfitól félek kapcsolatot kezdeni.

Talán, ha van lehetőséged, ne várj utána, sok év telik el és sokat szenvedsz, és senki nem garantálja, hogy nem lesz időpazarlás.

2016. máj. 20. 17:21
 4/9 A kérdező kommentje:
2-es én vagyok a nő,és nem hülyítjük egymást.
2016. máj. 20. 17:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy más is van-e ilyen helyzetben,mint mi.
2016. máj. 20. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha a szomszédommal kerülgetjük egymást, akivel anno még egy helyen is dolgoztunk, az ilyen példának számít? :) Én oda-vissza vagyok érte, de nem nagyon merek kezdeményezni nála valamiért, pedig másoknál azért általában szoktam.

Bárcsak ő rakta volna fel ezt a kérdést.. :D

30F

2016. máj. 20. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Van, ket evbe telt mire osszejottunk:-)))
2016. máj. 20. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Bocs de az hogy néz ki hogy kerülgetitek egymást?

Nekem olyan van, akivel kölcsönös vonzalom áll fenn, de vele inkább kerüljük egymást, csak nagyon ritkán találkozunk ha már nagyon muszáj.

2016. máj. 20. 18:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyjából 3 éve kerülgetjük egymást az egyik kollégámmal, mostanra kialakult valamiféle kötődés, de párkapcsolattól még messze vagyunk. Nem baj, igazából nekem mostanában rendeződött az életem hosszú évek után. Ha együtt kell lennünk, úgyis összejön.
2016. máj. 20. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!