Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mi legyen? Minden elromlott? N
Próbálom röviden összefoglalni.
2,5 hónapja, majdnem 3, hogy van barátom. Én 25, ő 27. Imád engem. Minden szavamar lesi. Folyton kedveskedik kisebb-nagyobb dolgokkal. Odafigyel rá, hogy mit szeretek, mi fontos számomra. Igyekszik ehhez mérten kedveskedni. Részemről ez kölcsönös. Mentalitásbelileg, érzelmileg és az intim illetve nemi életünkben is teljes az összhang. Maximálisan a bizalom, hűség. Na de! Egy alkalommal elmentek a barátaival közösen egy focimérkőzésre. Nagy foci fan. Külföldre. És megbotlott...! Nem részletezem, mert nem akarok kisregényt. Kiderül annyi a lényeg. Én teljesen magambazuhantam. Mire sikerült teljesen átadnom neki magam neki és maximálisan megbízni benne, ez történik. Önmagamon kívül sírtam, ő is teljesen összetört. Napokig nem bírtam beszélni vele. Szeretem, de nem bírom ezt megemészteni. Hisz minden olyan tökéletes volt, mindent megkapott tőlem, akkor miért csinálta? Miért bántott meg így? Végülis sokat kérlelt. Egy este szerenádot kaptam. Kénytelen voltam kimenni. Könyörgött
Tudom, hogy szeret. Azt mondtam neki, hogy szeretem, de ez nagyon fáj. Kimaradt: nem szexuálisan csalt meg. Mondtam, hogy még meggondolom, átgondolok mindent.
Van egy fiúbarátom. Neki is elmeséltem az egészet. Mondjuk magától észrevette, hogy van valami baj. Fiatal még, csak 19 éves. Épp a napokban töltötte be. Nagyon bizalmas a kapcsolatunk, nagyon rendes srác. Szülinapjára vettem neki ajándékot és sütött neki egy tortát. Átjött. Ádadtam. Nagyon örült neki. Szóhoz sem jutott. Olyan jól esett látni, hogy boldog. Szeretek öremet okozni, a barátomnak is sütök-főzök..azaz fütöttem-főztem. Iszogattunk. Vodkáztunk, amit szinte sosem szoktam. Már a barátom előtt ismertem. Nagyon helyes srác, de fiatalabb pár évvel ugye, úgyhogy egy szoros barátság lett csak. Viszont én nagyon $z@r#l éreztem magam. Becsiccsentettünk. Először csak megöleltem. Annyira tiszta, jószívű és édes ez a srác. Aztán hozzábújtam...megölellt. Ennyi. Lezsibbasztott a pia rendesen, jobbnak láttam aludni. Lefeküdtūnk az ágyba. Megcsókolt. (mindig jól esett a közelsége amúgy is) Hirtelen olyan kellemes érzések törtek rám. Szeretek szeretni, hiányzott az, hogy valakit szerethessek és valaki szeressen. Megtörtént. Csak adta magát. Kiábrándult voltam. Hiába csináltam mindent jól, mégis hűtlen lett. Tudom, ez volt a legrosszabb megoldás. Óriási hiba. Nem akartam visszavágni. Csak össeomlott minden. Elegem lett mindenből
A fiúbarátom pedig mindig ott volt mellettem.
Ha túl jó vagy, átb@$znak. Ha átb@$znak, meghülyülsz...
Most mi lesz?
Nem vagy ribi.
Ha nem tudsz benne többé megbízni, sajnos nincs értelme tovább erőltetni. Keress olyat akiben van gerinc és nem botlik meg. 25/N
"nem szexuálisan csalt meg"
Aha, mi történt ezek szerint, esetleg elflörtögetett ott kint egy csajjal, aztán ezt az egyik haverja elmondta neked? Te meg hisztirohamot kaptál attól függetlenül, hogy voltaképp semmi nem történt, kirúgtad, rövid úton lefeküdtél valakivel, és most rettenetesen sajnálod magadat, és haragszol a gonosz férfiakra. Szép karrier.
#3 Szex nem volt, csók stb igen.
Nem keresek magyarázatot a tettemre. Megtörtént és kész. Persze ha ő nem botlik meg, nem történik meg ez sem. Sosem voltam hűtlen. Még akkor sem, ha már nem szerettem tegyük fel az exeimet. A kritika nem érdekel. Nem lettem semmivel rosszabb ember. Persze a másikban mindig könnyebb észrevenni a hibát. Pedig mindenkiben ott van. Nincs kis és nagy bűn! Csak ezt sokan elfelejtik.
Nem olvastam el mindent, csak darabosan, de azt hiszem értem a lényeget.
Éltem át hasonlót az első barátnőmmel, összhang mindenben + rengeteg együtt töltött szabadidő.
Csak ő tényleg félrekúrt és én rá is jöttem a dolgokra, véget vetettem neki nagy nehezen, sok időbe telt rászánnom magam.
Utána pedig engem megpróbált letagadni, meg olyan pletykákat terjesztett az egyetemen, ami szerint én meleg lennék.
Lényeg az egészben, hogy ha oda a bizalom utána már csak magadat kínzod az egésszel, kukázni kell az illetőt.
A te részedről se volt korrekt az a csók, az lehetett volna, ha előtte szakítasz a másik sráccal.
Most ha netán megtörténne a szakítás és összejönnél vele, akkor az egész úgy venné ki magát, mint ha te csak a biztosra vetődnél át, ami mondjuk nem egy meglepő női szokás.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!