Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csaltad már meg a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad már meg a párod?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdés ihlette ezt, tényleg ennyire nagy szazalekban csalják egymást össze-vissza?

2021. nov. 19. 23:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
Az azért elég meglepő - és szomorú is - hogy joval több nő csalja meg a párját, mint férfi...
2021. nov. 20. 06:05
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
ezt miből állapítottad meg? 😀
2021. nov. 20. 06:14
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Vagy csak jóval több nő szavazgat, illetve jár fel ide egyáltalán.
2021. nov. 20. 06:29
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

Közel 10 éve vagyunk együtt, soha nem csalnám meg. Nem mondom, hogy nem voltak problémáink, de együtt oldottuk meg, nem futottunk rögtön más karjaiba.

Egyébként rengeteg nő és férfi ismerősöm is van, aki csalja vagy korábban megcsalta a párját. Elég gerinctelen dolog, nem kötelező a másikkal maradni. Persze sokan gyávák és nem merik feladni a kapcsolatukat a bizonytalanért.

2021. nov. 20. 07:41
 15/24 Noren1989 ***** válasza:
100%
13, vagy csak jóval több férfi szavazott nőként.
2021. nov. 20. 07:47
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Ember itt rendszeresen kiadják magukat az emberek másnak, főleg azért, hogy balhét provokáljanak. Férfiak kiadják magukat leszállt igényű flegma nőnek, vagy szeretőt tartó nőnek, vagy pénzéhes nőnek. Mások kiadják magukat begőzölt incelnek, milliomosnak, alfahímnek. Tudod, itt mindig mindenki programozó nettó 600-as fizetéssel.

Viszont azt el tudom képzelni, hogy összességében több nő csalja meg a párját, mint fordítva. Az oka egyszerű: nekik van rá lehetőségük. Átlag Juliska könnyen össze tud hozni egy szeretőt, ha akar. Átlag Jancsi nem.

2021. nov. 20. 07:53
 17/24 anonim ***** válasza:
27%
Gyakorlatilag minden barátomat megcsaltam. A férjemmel 7 éve vagyok együtt, egyszer smároltam mással, ennyi. Igyekszem nem félrelépni, mert nagyon nem érdemelné meg, de nem vagyok benne biztos, hogy soha nem fogom. Egyszerüen nem vagyok monogám típus. 30/N
2021. nov. 20. 08:27
 18/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem, egyiket sem. A legnyomorékabbat sem. Nem miatta, nem érdemelte meg, hogy hűséges legyek hozzá. Magam miatt. Pont annyira tartozom magamnak hűséggel, mint amennyire azzal tartozom magamnak, hogy ne hízzak el vagy ne legyek alkoholista. Számomra a félrekúrás sajátmagad lezüllesztésének része. Nem képviselném azt a kalibert, ami most vagyok, ha tudom, hogy volt ilyen esetem a múltban.
2021. nov. 20. 09:07
 19/24 anonim ***** válasza:
61%
Igen. Azota nem gondolok folyamatosan masokra, turelmes vagyok es szeretem a ferjem. Elotte eveken at kinzott a gondolat, hogy masik ferfival kell csak szex.
2021. nov. 20. 19:27
 20/24 anonim ***** válasza:
40%

Igen. Azota higgadtam le. Ha nem lepek felre, tobbet gondolok felre.

N

2021. nov. 27. 15:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!