Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért csaljátok meg a párotokat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem csak a férfiakra igaz, de én most az ő oldalukra és véleményükre lennék kiváncsi , hogy miért csalják meg a párjukat. Megbántátok - e vagy sem és azóta is azzal vagytok akit csaltatok vagy kiderült és szétmentetek?2021. nov. 19. 23:15
1/24 anonim válasza:
Ugyanazon indokokból mint a nők, de ahogy a nők esetében is van ezer és egy indokuk rá, így a férfiaknál is minden egyes helyzet más és más.
2/24 anonim válasza:
Ooooo mért genetikai kódolás. Egyébként ha a nő tudna egyedül szaporodni mar reg nem lennének férfiak. A jurassic parkban megmondtak anno
3/24 anonim válasza:
Férfiak helyett embereket kellet volna írni.
4/24 anonim válasza:
Altalanossagban azert mert nincsenek megelegedve a kapcsolatukkal, masok a szexualis igenyeik, de emiatt nem akarnak szetmenni, mert mellette biztonsagra vagynak es kotodnek egymashoz. Van akinek csak az ujdonsag hianyzik, a kalandvagy, izgalom egy ellaposodott kapcsolatbol, es ez ertheto szerintem, ha nem kapja meg otthon, hogy elobb-utobb mashol fogja keresni. A megcsalas csak ritkan "veletlen" spontan jellegu (pl. reszegen alig tud magarol, masnap meg megbanja).
5/24 anonim válasza:
Mert kib*szott unalmas minden nap ugyanazzal a nővel.
6/24 anonim válasza:
"ha nem kapja meg otthon, hogy elobb-utobb mashol fogja keresni"
Én aztán kaphatok itthon akármennyit, akkor is félre fogok kúrni, egyszerűen hajt a vérem, hogy minél több nőt megkapjak. Sok nő szereti ilyenekkel áltatni magát, hogy ha mindent megad a pasijának, akkor az nem fog félrekúrni. Hát, de, mert ilyenek vagyunk, fogadjátok el. Genetika.
7/24 anonim válasza:
6, akkor eljetek nyitott kapcsolatban, legyen meg a noi felnek is a szabadsaga, ha akarja. Ez igy fair.
8/24 anonim válasza:
#7 Láttál már nőt, aki benne lett volna nyitott kapcsolatban? Mert én elég keveset. Mi férfiak, viszont kb mind félrejárunk. Meg a megcsalásban benne van az is, hogy izgalmas, mert tilosban járunk. Ha tudna róla a feleségem, elvesztené a varázsát.
9/24 anonim válasza:
Ha tudnám ki vagy, beköpnélek a feleségednek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!