Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ismerkedünk ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ismerkedünk ilyen elcseszettül?

Figyelt kérdés

Férfi és női nemre is vonatkoztatva.

Miért van az, hogy mással/szeretővel sokkal felszabadultabb/gátlástalanabb/perverzebb a szex?

Miért "félünk" a házastársunktól ilyen téren?

2021. nov. 19. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Mert az emberek többsége annyora ki van éhezve egy két jó szóra, hogy bármilyen szarságot elfogad azért hogy azt érezze valakinek fontos. Annyira meg akarnak felelni a társadalmi normáknak, hogy inkább maradnak egy rosszba csak hogy ne szólják meg.

Én 6 évet voltam egyedül, nő vagyok, kaptam én annyit, hogy ez nem normális egyedül fogok meghalni, ne válogassak, adjam lejjebb a szintet.

Nem tettem. Kivártam azt az embert aki boldoggá tesz. Akivel a szexuális életem is tökéletes. Nincsenek gátlásaink, és ez így a tökéletes.

2021. nov. 19. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha anno a mostani szeretőddel létesítettél volna házasságot, és a mostani házastársad lenne a szeretői státuszba, akkor is ugyanezt gondolnád.

Van egy alapműködése a dolgoknak, amiről az emberek egy része képtelen tudomást venni. Nem tudatosan élnek - a kapcsolataik kialakítására gondolok. A legtöbben megrekednek egy szinten, sajnos egész fiatalon. Az a kapcsolat tud jól működni, ahol mindkét fél hajlandó fejlődni. Amint az egyik ezt abbahagyja, onnantól jönnek a problémák.

2021. nov. 19. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A házastárs az komoly dolog ott szabályok vannak. Szerető az szabadabb az az örömrol és nem a feladatról szól
2021. nov. 19. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

A házastárs az, akivel kis idő múlva már nem fogsz szexelni, akinél 5x meg gondolod hogy mit mondasz neki, aki szépen lassan beszabályoz, figyel, vizslat, kötekedik stb.

Szerető? Izgalmas és gátlástalan szex, felszabadultság, ülnek a poénok, elfogad, vágyik rád stb.

Na ezért...

2021. nov. 19. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amiért hétvégére egy kabriót veszel, hétközbenre meg egy 1.6 kombit.

hosszú távú döntéseket nem hozunk a nemi szerveinkkel, ott más a vezérlő elv.

2021. nov. 19. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:
1,2,4 jól látjátok👍
2021. nov. 20. 07:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznapra ésszel választ az ember, gondolok itt a házasságra. Egy jó életvezetési stratégiával fel lehet építeni egy családot, jól lehet működtetni évtizedekig. Viszont egy ilyen nő 99% hogy nem lesz egy szexi és izgalmas társ. Ezért kell egy szerető. Érzelemből a gimiben kell választani, ott a romantika még bőven elég.

Az igazamról a roncs házasságok és a válási statisztikák adnak bizonyosságot. A nők imádják érzelemből tönkretenni az életüket, címeres barmok mellett lehorgonyozni.

2021. nov. 20. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!