Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz történet, ti mit tennétek?
Sziasztok!
Képzeljétek,volt egy kapcsolatom,erős 8hónapig tartott, de nem akárhogyan ért véget.Először is a 6.hónapban egy pár házibulit tartottam de mivel a barátnőm nem szerette a tömeget, ezért csak szolídan a legjobb barátomat hívtam el.Közben engem folyamatosan hívtak a baráti társaságom, hogy menjek náluk, menjek velük ide-oda,rendre visszautasítottam és később ezek a meghívások jogosan elmaradoztak.
Szóval történt egy pár buli, tök jól elvoltunk. A barátom annyira tisztelettudó volt, hogy fizetéskor elhagytam a tárcámat itt a boltnál, én nem is tudtam róla, de már 5 perc múlva kiáltott be,hogy nem hiányzik valami? Egy fillér nemhiányzott, pont ő találta meg, és vissza is hozta.
Nagyon jó kapcsolatot ápoltam vele.. aztán egyszer nem akart eljönni egyik barátom születésnapjára, én pedig mondtam hogy mindenképp elmegyek, ő megsértődött, és szándékos feszkót generált. Másnap:
Hívnak hogy nincs-e velem a legjobb barátom, mert előző nap este óta nem találják. Nem tudom míért, de jött egy megérzés belülről, hogy azonnal át kell menjek a barátnőmhöz.
Megyek nála, kopogok,kinyissa az ajtót a testvére nagyvártatva, hogy hát nem szóltam hogy megyek, de üljek le nyugodtan. Ő volt ott,a barátnőm, és a testvérének a barátja(pont a wc-n volt).Hát meg akartam kérdezni a barátnőm hogy nincs-e kedve megbeszélni mégis az egészet, amiért kiakadt és akkor jussunk kompromisszumra. Nem válaszolt, csak elmélkedett. Mondom, megvárom a testvérének a barátját hisz tudom nem szokása sokáig a wc-n ülni, azt is elítéli, aki sokáig van. Erre azt mondja a testvére hogy megy a hasa, sokáig van. FÉL ÓRÁT ültem ott, nem jött ki,és annyit mondtam:
Tudom hogy itt bújtassátok, érzem. Később kiderült, ÍGY volt. Hatalmas megérzés volt, és gondoljátok el mit éreztem. Na mindegy.. Ez 2hete volt..
A barátaim visszafogadtam, egy életre megtanultam hogy ŐKET SOHA nem hanyagolom el.. Amugy van egy lány aki nagyon régóta tetszik, és eddig volt barátja. De ha hiszitek,ha nem, UGYAN AZ történt vele,mint velem, csak pont tegnap.
Kicsi a világ,de így talán találhatok indokot, hogy miért keresem, mert amugy barátom, de szerintem semmi többet nem gondol. Most mellette akarok lenni,de valahogy visszakozik a dologtól- és nem mutatja a jeleket.
Kérdés,hogy értsétek:
Mit gondoltok a történetről, mit tennétek a helyemben? Ti mit tettetek volna,mit tennétek? Minden véleményre kíváncsi vagyok.
Kritikus,nehéz helyzet, már-már filmbe illő.
Előre is köszi :)
A leírást és a fogalmazást nem minősítem!
Mit tennék? Azonnal kidobnám és szóba se állnék vele? Szerinted, mi történt ott, ameddig Te odaértél? Feltételezem, nem keresztrejvényt fejtettek!?
- Szakits a bnoddel,aki egy baratoddal csalt meg. Ne hibaztasd magad.
- Kezdj el nyomulni a lany baratodra,hatha celba ersz. A jelek azt mutatjak,h o nem akar jarni veled. Nincs tul az exen vagy nem jossz be neki sajnos.
- A parkapcsolat kozben eljarhatsz hazibuliba es a bnodet nem kell elhivnod. Neki viszont meg kell biznia benned ellenorizgetes es hivogatas nelkul,hogy nem csalod meg senkivel. (=azaz legyen onbizalma) A barataiddal mindenkepp tarsd a kapcsolatot es talalkozz veluk rendszeresen,akar hazibulikba. Ez igy egeszseges es normalis.
- A parkacsolat kozben legyenek meg abarataid es menj el a programokra,amikre hivnak!! Es nem ,ne vidd a bnod,mert ok a Te barataid. A bnodnek legyenek meg a sajat baratai,akikkel eljar. Olyankor meg te is bizz benne es ne ellenorizgesd.
- Nem ismerlek,de kulon kerlek,h a sajat erdekedben tanulj meg helyesen magyarul fogalmazni vkitol,aki helyesen beszeli a magyart. A jovod szempontjabol fontos lenne.
Nagyon tetszett a tortenet. Tenyleg egy jo krimi.
N/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!