Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után?!
Tényleg megváltozik az ember nő/férfi? Már nem lesz úgyan olyan a házasság?
Langyos házasság langyos marad?!
Ha a párom megcsalna, többet nem tudnék bízni benne, folyamatosan feszült lennék. Ez tuti átragadna rá is, és a maga módján reagálna.
Szóval ebből a szempontból tuti.
De gondolom a megcsaló fél is változik, de hogy hogyan, az egyénfüggő (pl. megbánja, vagy épp felfrissül tőle)
Nekem örökké kétségeim lennék vele kapcsolatban és már nem csak azzal kapcsolatban, hogy megcsalhat, hanem minden mással kapcsolatban is.
Szóval nem maradnék vele.
De van egy kedves barátnőm 45 éves, ő már 6 férfival félred...ugott, és otthon élnek boldogan, a férj kb 3-ról tud is, de a férje mindent megkap, volt amikor vett neki egy motort és minden szép és jó lett.
Néha a gyerekei elküldték minden rib...ancnak de élnek boldogan :)
Nálunk nem történt fizikai megcsalás, csak szexchat volt (nálam ez a megcsalás egyik formája). Én nagyon sokat változtam azóta, soha nem fogom elfelejteni, de nagyon igyekszem a megbocsájtáson. Ő megvan törve, amiért sokat felhozom a témát, sokan "bántottam" akkoriban szóban. Meg vagyunk törve mindketten. Ha már nem vagyok vele eszembe jut, hogy "mivanha"... Próbálok változni. És ez még nem volt fizikai megcsalás.
Szóval igen. Egy megcsalás megváltoztat. Remélhetőleg a megcsaló félt is.
Langyos házasság nem él túl egy megcsalást,csak ha
a vagyon vagy egyéb okok miatt nem tudnak külön menni.
Ahol még vannak érzelmek,ott sikerülhet. Megváltoznak-e
a felek, valamennyire biztos.Ismerősömnél még a szex is jobb
lett, mert olyan féltékeny düh volt az egyikben,a másik meg
bizonyítani akart..Azt mondja legnagyobb szexcsatáik voltak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!