Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves házasság=szerető?
Olyan férfiak és nők véleményére vagyok kíváncsi, akik házasságban léptek félre.(több éves házasságban)
Okok és az érzelmi háttere érdekelne a dolognak, voltak érzéseitek a szerető iránt, otthon feltűnt a hazastarsnam,kileptetek végül , vagy megmaradt a kapcsolat viszony szintjén?
Mi lett a kimenete? Megbantatok-e?
Ha a szeretővel lezárásra került a kapcsolat, vissza tudtatok razodni a házasságba?
Szakdolgozatot írok, igy többféle verziót meghallgatnek.
Nem én léptem félre,hanem a férjem de leírom röviden.
Több mint húsz év után, neki én voltam anno az első,
csalt meg. Észrevettem hogy másképp viselkedik,bevallotta.
Először azt mondta hogy szerelmes,padlóra tett rendesen.
Én elengedtem,de megmondtam neki hogy én szeretem őt,nem tudok
25 évet kitörölni hirtelen az életemből. Két nap után szakított
a nővel,többé nem kereste. Ez már több éve történt,azóta is
jól vagyunk.Nem volt könnyű,de mindkettem akartuk folytatni,
ez volt a döntő.A gyerekeit is nagyon szerette mindig,
gondolom ez is közrejátszott.Mikor az okokról kérdeztem,
azt mondta egyszerűen kifordult akkoriban önmagából,
semminek nem látta hirtelen értelmét.Életközepi válság
lehetett valószínűleg.Utólag nagyon bánja hogy ezt tette,
elég ha egy ilyen témájú film megy,rögtön érezzük hogy
hogy,na ez nálunk is megvolt. De ha két ember tényleg
szereti egymást,mindenen túl tudnak jutni.
Nő vagyok és szerelmes lettem a házasságom alatt.
Bár hogy egész pontos legyek, én akkor már nem éreztem magam házasnak a látszat ellenére. Csak az anyagiak és a gyerek miatt voltunk együtt és azt gondoltam, ez a férjemnek is egyértelmű. Neki egyébként nem volt az, bár tény, hogy nem én csesztem szét a családunkat, hanem ő, tehát neki kevésbé volt oka azt érezni, hogy végzett velem. Én végeztem vele, csak ő ezt nem fogta fel. Túl sokat nem beszéltünk róla, az tény, de amikor már 1,5 éve nem érhetek hozzá a páromhoz, csak el kéne gondolkozni, miért is van még velem?
3 oka volt, hogy még akkor vele voltam:
1. Kicsi volt a gyerekünk és mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodott.
2. A férjemnek nem volt hova mennie, nem volt elég pénze albérletre, kaucióra.
3. Nem tudtam volna fenntartani a házamat egyedül.
Szóval szerelmes lettem, a koromnál fogva szintén egy családos férfibe. De nem vele feküdtem le. Ugyanis vele nem jött össze. Miután megbeszéltük a válást a férjemmel, utána kerestem valakit csak szexre. De a szerelmemmel már akkor lefeküdtem volna, amikor még nem mondtuk ki a válást.
Mivel a csak szex érzelmek nélkül nem nekem való, főleg úgy, hogy közben szerelmes voltam másba, így csak egy alkalom volt. Egy év múva lett még egy valaki. Szóval ilyen büdös k...lettem, hogy az elmúlt 5 évben körülbelül 7 alkalommal szexeltem két emberrel, akik közül egyik se a férjem és akik közül egyiket se szerettem.
Aztán befejeztem az egészet, mert megcsókolt a férfi, akit szeretek és azóta már nem kell senki.
Ő elmenekült az egészből és már én is belefáradtam.
De a sztori olyan bonyolult, hogy kitesz egy szakdolgozatot.:D
1.es
Hogy tudtátok utána visszaépiteni a bizalmat?
2.es
Érdekel a történeted, ha szeretnéd írd le privátban.
2 gyerek, lepukkant házasság, közös vagyon, kihűl ágy...
Spontán ötlet: nyissuk meg.
Egészen véletlen mázli: ezer éve nem látott ismerőssel véletlen kibukott, hogy párt keresnek egy társaságba.
Elmentünk - és mint újakat, azonnal be is avattak engem is és a férjemet is. Szédületes volt!!!
Ennek 3 éve.
Azóta a férjem leszokott a cigiről, szinte egyáltalán nem iszik, sportol, fogyott, megcsináltatta a melleimet, (én is fogytam) és újra tudunk kettesben is lepedőt tépni...
De 2 hetente kitomboljuk magunkat a 6 szerető házaspárral - enélkül már el sem tudjuk képzelni az életünket:) Vidámság és béke honol a házunkon, holott neki is és nekem is van 6 szeretőm...(kizárólag egymás előtt)
3 éve nem volt ordibálás otthon!!! Már ez megérte.
25 éve házas volt a férfi akkor
Nem szidta a feleségét,sőt nem is beszélt róla
Nem boldog,egyhangú,szürke házasság
Megszeretett,testiségett megszüntette,de mai napig ragaszkodik
Tehetné felrúgná,de nincstelen lenne
Él a langyosban talán élete végéig
Kedves 5.! Ez minden, csak nem félrelépés. Nem tudom, hogy éltetek előtte, de nekem úgy tűnik, nem volt (már)kielégítő a szex. Mindketten igénylitek, csak nem egymással.
Van olyan, hogy elválnak, de azért még összejárnak időnként dugni. Ismerek ilyen elhagyott anyukát, azt gondolta, visszakeféli a férjét a házasságba. Ott a férfi lépett le a könnyed numerák miatt, de időnként hazajárt az anyukához. Persze nem sikerült a visszahódítás. Az félrelépéssel kezdődött, és egy megalázó viszonnyá fajult.
A ti esetetek nem félrelépés.
5-ös vok: minket nem nagyon érdekel a történések minősítése, megnevezése:)
Azt tudjuk: egy kiégett kapcsolatot próbáltunk megmenteni, meglehetősen "unortodox" módon.
Én a legelején semmi esélyt nem látta erre, mivel nagyon vallásos nevelést kaptam, és az is maradtam.
Csak hát az élet mást írt elő nekünk: adódott egy lehetőség, és fejest ugrottunk bele - és így utólag nagyon jó döntésnek bizonyult!
A nagy vallásosságomat el kellett engednem, mert nehezen összeegyeztethető a tanításaival az, amit kéthetente megteszek, átélek. Sokak szemében elqrvultam - ez nem túlzottan érdekel - de hogy sokkal boldogabb vagyok mint ezelőtt, az biztos!
1-es vagyok.Hogy tudtuk visszaépíteni a bizalmat..
Hát nem könnyen, főleg az én részemről,hisz én voltam akit
megcsaltak ugye...Az első évben nagyon bizalmatlan voltam,
csekkoltam ahogy tudtam,aztán egyre könnyebb lett,mert láttam
hogy nincs okom a gyanakvásra..De ez kevés lett volna, ha nem működik
köztünk továbbra is a kémia, és nem akarjuk mindketten ugyanazt.
Mi mindvégig szerettük egymást,még ha viccesen hangzik is,
a férjem is azt mondta,hogy nem engem nem szeretett már amikor
megcsalt,hanem mást is megszeretett. Én el tudom hinni hogy
van ilyen,bár mások tudom nem igazán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!