Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem akar otthon szexelni annak miért fáj a megcsalás?
28, dehogynem lehet csak általában nem sikerül.
veszel vagy kiveszel nekik egy lakást, aztán mehet az asszony isten hírével. Lehet csak ennyi kellene neki hogy észbe kapjon. Ha ez sem segít, maradhat külön.
2 év azért hosszú idő de akkor sem a megcsalás a megoldás. Legalább had tudja hol szúrta el.
Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni lehessen, az egész story kell.
Amit eddig felfogtam: minden alá van téve az asszonynak, kb. 2 éve szült egy gyereket, és azóta nincs szex.
Első körben szerintem gondolkozz el azon, hogy mennyit segítettél neki a gyerekkel. És itt most nem arról beszélek, hogy nem könnyítetted meg a kajarendeléssel meg a takrítónővel a dolgát... Szülés után előfordul depresszió. Lehet a te feleséged is beleesett ebbe. Ehhez viszont le kell ülni és beszélgetni vele.
Az hogy nem nyílt meg teljesen, lehet amiatt van mert erőszakosabb a személyiséged. Lehet ez nem tűnik fel neked, meg másnak se, de neki lehet alacsonyabb az ingerküszöbe ilyen téren.
Ha pedig arra gondolunk, hogy az asszony hol hibázhatott: ő is jezdeményezhetett volna beszélgetést, vagy megpróbálhatott volna kompromisszumot kötni.
Itt Gyk-n, mi nem ismerü k titeket eléggé ahhoz hogy használható tanáccsal szolgáljunk.
Ajánlom, hogy mond meg az asszonynak, ha tenni akar a kapcsolatért, mint ahogy te is, akkor: irány a párterapeuta, mert ez a probléma túlnőtte magát a családon belüli megoldáshoz, itt külső segítség kell.
Ha nem vállalja el, és pl a családja se tudja mi a baja a feleségednek, akkor valóban marad a válás.
"Egy 2 éves gyereket még nem lehet elválasztani az anyától."
és mire lemennek a 34-es által ajánlott megoldási próbálkozások (párterápia), és a válóper, a gyerek középső csoportos óvodás lesz.
"Amelyik kutya otthon jól lakik az nem megy máshova enni."
Lehet hogy van ilyen is,de az én férjem úgy csalt meg,hogy
otthon mindene megvolt.Szóval nem érdemes általánosítani.
38:"de az én férjem úgy csalt meg,hogy
otthon mindene megvolt"
Ezt ő mondta, vagy te gondolod így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!