Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem akar otthon szexelni annak miért fáj a megcsalás?
Pl kezd azzal, kérdezd meg, mit tidsu segíteni otthon, néha mozduljatok ki együtt, beszélgess vele, ne az legyen, hogy hazaesel, ledöglesz a kanapéra, a gyerek körül nem segítesz, a vacsorában nem segitesz, utána elpakolni nem segítesz, aztan mire az asszony gatyába rázza a házat, elaltatja a gyereket, összekészul holnapra te benyögöd, hogy kanos vagy....
Magyarul próbáld meg úgy hogy nem egy lyukként tekintesz rá, hanem mint egy partnerre, akivel vannak közös dolgaitok.
Ja bocs, se ez eddig nem volt leirva, hogy semmi dolga és semmi gondja...
Akkor meg állj elé, hogy el akarsz válni mert vannak igényed.
Nem is értem miért a megcsaláson kell gondolkodni. Válj.
Ez valóban 2 emberen múlik, nem csak te vagy a hibás. Ha valóban így van amit írsz tehát nem kell megszakadjon és minden háztartási/ gyereknevelési terhet egyedül cipelnie akkor valóban furcsa hogy nincs igénye a szexre, legalábbis veled.
"Valahogy a feleségeknek nem szóltak hogy a gyerek után is kéne szexelni."
Jogos, valóban nem elhanyagolható, ugyanakkor ennek a férfi megfelelője így szól :
Valahogy a férjeknek nem szóltak hogy a gyerek után lentebb kéne adni picit a saját igényeiből.
Valahol félúton van az igazság. A szex nagyon fontos a házasságban, de egy gyerek mindent megváltoztat, ìgy a szex is háttérbe fog szorulni, főleg amíg pici. Hisz éjjel is felkel, bármikor felébredhet oda a hangulat, kimerültség és stresszforrás is. Nem tudom hogy csak kevesled a szexet vagy egyáltalan nincs? Hormonálisan és egészségileg rendben van a feleséged? Ha igen akkor itt valószínüleg már elhidegülés van. Vagy megpróbáljátok megmenteni a kapcsolatot vagy el kell válni. K*rvával való "fenyegetőzés" pedig dedós szint semmiképp nem oldja meg a problémát hosszútávon.
Kommunikálnotok kellene, nem rába$zni az ajtót. Ha az nem megy valni aztán mindenki legyen boldog, ő szex nélkül, te meg szexelhetsz akivel tetszik. De a kur¥ázás sem megoldás... Én mondjuk összepakoltam volna a cuccaid, mire visszajössz
De mi tudtunk beszélni egymással, bár a szülés utani első 4-5 hónap nekunk is majdhogynem szex nélkül telt. Mondjuk nekem nem volt takarítónő meg főztem is. Én meg azt mondom, aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot.
17. Meg hát, ő már kinőtt ebből. Megvan a gyerek mostmár mindek szexelni.
Lényegében át b@szt@ a fejemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!