Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki nem akar otthon szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem akar otthon szexelni annak miért fáj a megcsalás?

Figyelt kérdés
Amelyik kutya otthon jól lakik az nem megy máshova enni.

2021. nov. 15. 12:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
70%

Pl kezd azzal, kérdezd meg, mit tidsu segíteni otthon, néha mozduljatok ki együtt, beszélgess vele, ne az legyen, hogy hazaesel, ledöglesz a kanapéra, a gyerek körül nem segítesz, a vacsorában nem segitesz, utána elpakolni nem segítesz, aztan mire az asszony gatyába rázza a házat, elaltatja a gyereket, összekészul holnapra te benyögöd, hogy kanos vagy....

Magyarul próbáld meg úgy hogy nem egy lyukként tekintesz rá, hanem mint egy partnerre, akivel vannak közös dolgaitok.

2021. nov. 15. 13:06
 12/39 anonim ***** válasza:
73%
Akkor mi lenne, ha tisztességesen szakítanál/elválnál, mint egy gerinces ember? Ó, hogy ahhoz gyáva vagy? Ahhoz nincs merszed, inkább sunyi módon a háta mögött járkálsz, aztán füled-farkad összehúzod (mint egy kutya, ha már felhoztad), amikor jogosan rosszul érinti a hazudozásod?
2021. nov. 15. 13:06
 13/39 A kérdező kommentje:
11. Á szóval nem elég hogy mindent a segge alá tettem? Házat, takarítónőt, már a kaját is úgy rendeljük. Semmi nem elég pedig nem is dolgozik. Beszélni nem lehet vele csak annyit mond hogy nincs hozzá kedve.
2021. nov. 15. 13:11
 14/39 anonim ***** válasza:
66%
Pedig olyan elbűvölő embernek tűnsz.
2021. nov. 15. 13:13
 15/39 anonim ***** válasza:
72%

Ja bocs, se ez eddig nem volt leirva, hogy semmi dolga és semmi gondja...

Akkor meg állj elé, hogy el akarsz válni mert vannak igényed.

Nem is értem miért a megcsaláson kell gondolkodni. Válj.

2021. nov. 15. 13:14
 16/39 A kérdező kommentje:
15. Nem gondolkodok a megcsaláson. Mérgemben pénteken rácsaptam az ajtót avval hogy elmegyek k*rv@zni. Azóta megy a hiszti meg a sírás hogy én milyen szemét vagyok.
2021. nov. 15. 13:22
 17/39 anonim ***** válasza:
78%
Megkérdezted már, hogy miért nem akar?
2021. nov. 15. 13:36
 18/39 anonim ***** válasza:
69%

Ez valóban 2 emberen múlik, nem csak te vagy a hibás. Ha valóban így van amit írsz tehát nem kell megszakadjon és minden háztartási/ gyereknevelési terhet egyedül cipelnie akkor valóban furcsa hogy nincs igénye a szexre, legalábbis veled.

"Valahogy a feleségeknek nem szóltak hogy a gyerek után is kéne szexelni."

Jogos, valóban nem elhanyagolható, ugyanakkor ennek a férfi megfelelője így szól :

Valahogy a férjeknek nem szóltak hogy a gyerek után lentebb kéne adni picit a saját igényeiből.

Valahol félúton van az igazság. A szex nagyon fontos a házasságban, de egy gyerek mindent megváltoztat, ìgy a szex is háttérbe fog szorulni, főleg amíg pici. Hisz éjjel is felkel, bármikor felébredhet oda a hangulat, kimerültség és stresszforrás is. Nem tudom hogy csak kevesled a szexet vagy egyáltalan nincs? Hormonálisan és egészségileg rendben van a feleséged? Ha igen akkor itt valószínüleg már elhidegülés van. Vagy megpróbáljátok megmenteni a kapcsolatot vagy el kell válni. K*rvával való "fenyegetőzés" pedig dedós szint semmiképp nem oldja meg a problémát hosszútávon.

2021. nov. 15. 13:37
 19/39 anonim ***** válasza:
62%

Kommunikálnotok kellene, nem rába$zni az ajtót. Ha az nem megy valni aztán mindenki legyen boldog, ő szex nélkül, te meg szexelhetsz akivel tetszik. De a kur¥ázás sem megoldás... Én mondjuk összepakoltam volna a cuccaid, mire visszajössz

De mi tudtunk beszélni egymással, bár a szülés utani első 4-5 hónap nekunk is majdhogynem szex nélkül telt. Mondjuk nekem nem volt takarítónő meg főztem is. Én meg azt mondom, aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot.

2021. nov. 15. 13:38
 20/39 A kérdező kommentje:

17. Meg hát, ő már kinőtt ebből. Megvan a gyerek mostmár mindek szexelni.

Lényegében át b@szt@ a fejemet.

2021. nov. 15. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!