Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél a fogorvosoddal?
Figyelt kérdés
Ha így kerülhetnéd el egy foghúzás fájdalmát, szexelnél a fogorvosoddal? A kérdés párkapcsolatban élő nőkhöz szól. Igen, nem sok értelme van, de játsszunk el a gondolattal.2020. ápr. 15. 03:18
1/14 anonim válasza:
Haha! Ez aztán a kérdés!
Húztak nekem fogat érzéstelenítés nélkül, nem vészes!
2/14 anonim válasza:
Nem, hanem följelenteném az Orvosi Kamaránál (természetesen bizonyítékkal a kezemben).
3/14 anonim válasza:
Nem, tekintve, hogy mindketten heteró nők vagyunk. Nekem is húzták már több fogam is, annyira nem volt rossz, hogy emiatt lefeküdjek idegenekkel.
4/14 anonim válasza:
74 éves😀 Nyilván nem. “Ha így kerülhetnéd el a foghúzás fájdalmát” Tessék? A szextől még ott marad a rossz fog. De egyébként sem vészes egy foghúzás, nekem pillanatok alatt megvolt egyszer.
5/14 anonim válasza:
Nincs probléma a fogaimmal de amúgy is szexelnék vele.:D
6/14 anonim válasza:
Lehet, hogy igen, de ő is nő. A fogaim amúgy rendben vannak.
7/14 anonim válasza:
55 körüli nő, de 45-nek néz ki. Azt hiszem, igen, mert nagyon kedves és szeretem az idősebb nőket. 🙂 F
8/14 anonim válasza:
Nálunk az sztk-ban egy fiatal nő dolgozik, két fogamat húzta már, nagyon fájt. Mivel nő vagyok nem szexelnek vele, nehezen de tuleltem a fighuzast. Van egy magán, az egy arab pasi, szintén nem fekudnek le vele. De ha jó pasi lenne a fogorvos, akkor is hűséges maradnék a pasimhoz.
10/14 anonim válasza:
Nó vagyok, ő is nő. De szerintem a férjem bevállalná, persze csak az én kedvemért... 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!