Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem akar otthon szexelni annak miért fáj a megcsalás?
Figyelt kérdés
Amelyik kutya otthon jól lakik az nem megy máshova enni.2021. nov. 15. 12:33
21/39 A kérdező kommentje:
19. Hehe két éve probálok vele beszélni de hajthatatlan mióta szült nincs szex, én meg nem bírom így tovább.
2021. nov. 15. 13:41
22/39 anonim válasza:
Akkor nagy fiú vagy, nem bírod, mész csomagolsz viszlát. Ilyen egy anyámasszony katonája férfit.
23/39 A kérdező kommentje:
22. Igen és a gyerekkel mi lessz?
Még nincs 2 éves.
Amúgy is miért én csomagoljak mikor 100%ban enyém a ház?
2021. nov. 15. 13:49
24/39 anonim válasza:
Hát nem tudom én is szültem már, de még intenzívebben kívánom a szexet, mint előtte
25/39 anonim válasza:
Érdekes itt a gyakorin minden szex nélkül élő pasas egyedül termetett meg mindent, otthon bejárónő takarít, ételt rendelik így az asszony csak a sggét mereszti. Gyedet nem kap akkor és nem is dolgozott szülés előtt. A valóságban ebből mennyi igaz vajon? A punci hiányon kívül elég meredek a sztori. Amugy ja, válj el vagy mit vártál? Ha ilyen tehetős vagy ez nem okozhat problémát. A gyerek felügyeletéért is harcba szállhatsz, gondolom te akarod nevelni a saját kecódban ami kizárólag a tied, ezek szerint.
26/39 anonim válasza:
Keress egy szeretőt.És mindenki boldog sőt ezek után az asszony se reklamálhat.Ha őt nem érdekli az hogy neked ez milyen rossz akkor téged miért érdekelne?Egy ilyen nőt sem sajnálok akit azért csalnak meg nem képes kompromisszumot kötni és azt gondolja megvan a gyerek hozzá vagy kötve mostmár 0 sex és kész.Persze....
27/39 anonim válasza:
Mégis mi lenne a gyerekkel? Pereld el tőle.
28/39 A kérdező kommentje:
27. Egy 2 éves gyereket még nem lehet elválasztani az anyától. Nem elég idős hozzá.
2021. nov. 15. 14:22
29/39 anonim válasza:
De ezeknek minden olyan egyszerű, mint önmaguk.
30/39 A kérdező kommentje:
29. Hát igen itt adják a nagy gerincest az életben meg valami bunkó mellet.
2021. nov. 15. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!