Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sms-t kaptam a házas, egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sms-t kaptam a házas, egyetemi tanáromtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

“Olyan vagy, mint a fiatal C. Zeta-Jones, csak még szebb.”

Ez félreérthetetlen szerintem, nekem is tetszik a férfi, ti mit tennétek?

2021. nov. 12. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos sz ilyenek ra hajtanak mindenkire. Én is ismerek egy nyelvi tanárt aki több diákra is rahajtott. Az egyik csaj csoporttsrsam volt. Utazgattak Bp-re meg külföldre, közben otthon volt a felesége és a gyerekei. Gusztustalan.

Nem tudtam hogy most hogy szóljak, s kinek így inkább szemet hunytam felette, mint a többi csoporttarsaim..

Csaj meg büszkén beszélte , hogy volt hogy egy teremben csinálták..

Valamilyen szinten izgalmas,de belegondolni hogy utána haza megy a feleségéhez és a gyerekeihez. Egyszerűen UNDORÍTÓ.

2021. nov. 12. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy volt-e bármilyen előzménye. A semmiből csak úgy írni egy ilyet baromi szánalmas és visszataszító. Írom ezt idősebb férfiként. Ilyen "udvarlást" nyugodtan lepattinthatsz, és kereshetsz másik konzulenst, emezt meg felnyomhatod zaklatásért. Ha volt előzménye, az más eset, akkor gondolkodj el, hogy mivel bátorítottad föl egy ilyenre, és főleg miért.
2021. nov. 12. 23:31
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Felejtős, az egyetemi tanárok csórók
2021. nov. 12. 23:44
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Hogyhogy mit tegyél? Házas, tehát SMS töröl, folytatod a napodat. Túlbonyolítjátok az életet, aztán meg visítotok, mint egy szülő coca.
2021. nov. 12. 23:57
 15/15 anonim ***** válasza:
25%
Az én konzulensem meg egy 60-as rusnya nő, aki éjjel írogat e-maileket. Ki tudja miért nem alszik olyankor.
2021. nov. 13. 04:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!