Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sms-t kaptam a házas, egyetemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sms-t kaptam a házas, egyetemi tanáromtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

“Olyan vagy, mint a fiatal C. Zeta-Jones, csak még szebb.”

Ez félreérthetetlen szerintem, nekem is tetszik a férfi, ti mit tennétek?

2021. nov. 12. 20:18
A kérdező szavazást indított:
Nem jelent semmit, csak kedves.
Csak meg akar fektetni, megalázó, engedd el.
Írj vissza valami frappánsat, lehet belőle (szex)kapcsolat.
Szólj a feleségének.
51 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
"Te pedig olyan vagy, mint Indiana Jones. De leszopnálak..." :D
2021. nov. 12. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
továbbítsd a feleségének messengeren
2021. nov. 12. 20:21
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Kiraknám az egyetemi nyilvános csoportba, és jelenteném a dékánnak. Undorító féreg, aki a hatalmával visszaél, és te meg egy K vagy, ha aláfekszel a jobb jegyek miatt.
2021. nov. 12. 20:22
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is volt ilyen csoporttársam.

Megcsalta a párját az oktatóval, aztán dobta a többéves kapcsolatát, mert azt hitte, hogy az ügyvéd úr barátnője lehet majd :) Párszor megfektette, aztán ennyi. Nagyot koppant a csaj és elterjedt róla, hogy milyen is...

Ha hosszútávon jót akarsz magadnak, felejtős a dolog...

2021. nov. 12. 20:24
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Kérdés, honnan tudja a számodat...Egyébként nyilván tisztában vagy vele, hogy ez veszélyes terep.
2021. nov. 12. 20:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Konzulensem
2021. nov. 12. 20:28
 7/15 anonim ***** válasza:
34%

Nálunk volt ilyen oktató, a lány szólt az apjának, aki volt "valaki".

Az oktató úgy "leesett a lépcsőn", hogy élete végéig sántít a törött lába miatt.

2021. nov. 12. 20:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezezek az egyetemesek mint Thomas a gőzmozdony, vègig mennek mindenkin.😆

Nem lehet a fickó agyilag a toppon , mert a bizonyíték ott a telefonodon - feltéve ha igaz amit írsz

2021. nov. 12. 20:53
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha konzulensed, akkor külön vigyázz! Gondolom, nálatok is van valami konzultációs szoba, vagy az ő irodájába kell bemenned, vagy üres terem... Aztán bár ne legyen így, de ha nem kapja meg, amit akar, egy ilyen féregből kinézem, hogy manipulációval, erőszakkal "megszerzi" egy ilyen helyzetben, amikor csak ketten vagytok.
2021. nov. 12. 20:55
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Biztos ő az a tanár, aki a múltkor feltette azt a kérdést, hogy egyetemi tanárként, hogy közeledjen a tanítványhoz...

Keresd vissza, pár napja volt egy ilyen

2021. nov. 12. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!