Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretők miért reménykednek abban, hogy őket majd nem
fogják megcsalni?
Figyelt kérdés
Pl. van egy nő, aki együtt van egy nős férfival, aztán elválik a férfi, mert a szeretője kell neki.
...mert ostobák és szeretnek illúziókat kergetni? Nincsenek ezzel egyedül a világban...
2021. nov. 6. 09:35
2/11 anonim válasza:
Nem mind reménykedik.
2021. nov. 6. 10:09
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem reménykednek. A legtöbb ember, aki ilyen kapcsolatba belemegy, pont azért megy bele, mert már nem kerget illúziókat, hanem beéri azzal, amit "dob a gép".
2021. nov. 6. 10:16
4/11 anonim válasza:
Ha nem vagyunk kapcsolatban hogyan csalna meg? Megdugom megyek a dolgomra.
2021. nov. 6. 10:24
5/11 anonim válasza:
Most mondok egy hatttalmas újdonsagot: van olyan férfi, aki egy sz@r kapcsolatból jön ki, és a szeretője számára az igazi. Semmivel nincs rá több esély, hogy őt is megcsalja, mint hogy nem.
Ostoba sztereotípia. Aki egyszer hűtlen volt, nem lehet egész életére megbèlyegezni ezzel. Vagyis meg lehet, de aki ilyen, azt érhetik jócskán meglepetések, mivel nem minden fekete és fehér kizárólag, és nem mindenki viselkedik mindig ugyanúgy minden szituációban. A kontextus is változik, és az emberek is.
2021. nov. 6. 10:30
6/11 A kérdező kommentje:
4-es leírtam, hogy elválik a feleségétől, hogy együtt lehessen az akkori szeretőjével.
Szövegértelmezés...
2021. nov. 6. 10:42
7/11 anonim válasza:
Itt a megcsalás a legnagyobb érzelmeket kiváltó esemény, amit nem kétlek, de sokak számára ez nem jelent olyan nagy dolgot, hogy felfújják. Megtörténik, mint sok minden más. Nem kell vele sokat foglalkozni.
2021. nov. 6. 11:03
8/11 anonim válasza:
Ahogy 5- ös írja, rossz kapcsolat után jön rá, hogy talált jobbat, az igazit.A legtöbb ember boldogabb az új társával.Ha nem így lenne, mindenkinaz első szerelmével, kapcsolatával lenne élete végéig.Nincs jelentősége érzelmi szempontból, hogy házas, élettárs, komoly kapcsolat.
2021. nov. 6. 11:10
9/11 anonim válasza:
Mert nem az "éles kések" közül kerülnek ki a szeretők, hanem a buta, befolyásolható rétegből. Elképesztő vicces azt elgondolni, hogy aki belemártja rendszeresen másba, az a "más" mellett nem rakja be bárkinek, aki megáll neki
2021. nov. 6. 12:05
10/11 anonim válasza:
Nagyon sok elhagyott megcsalt nő van itt, ahogy látom. Amúgy nem mindegy? Az már az ő dolguk, nekem valamiért sose jutott eszembe, ilyenen elmelkedni.... Jaaahhh hogy nekem lehet van életem, boldog vagyok, nem hagytak/csaltak meg?!?!Másra nem tudok, gondolni a hasonló kérdéseknel, csakhogy ezt valami elkeseredett ex írja ki, aki ebben keresi a vigaszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!