Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudok magamon uralkodni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok magamon uralkodni. Hogyan zárjam le ?

Figyelt kérdés

Feleségem van.. 7 éve vagyunk együtt, 2 éve házasodtunk, külön élünk, gyerek, hitel nincs, közös vagyon nincs, albérletben vagyunk.

Előre leszögezem, nem akarok senkit félrevezetni, főleg nem magam . A házasságomban minden jó, nyilván a szex az olyan amilyen 7 év után kell legyen. 33 éves fejjel felfogom, hogy nem lesz olyan mint az első hónapokban. Nagyon szeretem a szexet és nagyon szeretem a női testet. Szinte függője vagyok ennek, sokszor megnézek nőket az utcán de szerintem ez normális férfi dolog.

7 év alatt rengeteg lehetőségem lett volna félre menni, sok kolléganőm van, sok van aki egyedülálló és olyan is van aki tudom, többet is akarna tőlem. 7 évig soha nem csaltam meg a párom ezidáig.

4 éve van egy kolléganőm, nagyon keveset találkozunk, a többi hölggyel többet, vele hetente 1-2 alkalmat. Már az elején tudtam, hogy neki is bejövök és ez kölcsönös volt.

Egy céges vacsorán részegen megnyíltunk egymásnak, olyat váltott ki belőlem amit más nem. Egyik nő sem aki körülöttem van naponta, valahogy más volt. Ekkor mondtam neki, hogy nekem kapcsolatom van, ne kísértsük a sorsot.

Évekig láttuk egymást, tudtuk, hogy vonzódunk egymáshoz, ő talán kicsit többet is érez. Sok barátja volt ezekben az időkben én nem bántam, megmaradt ez egy plátói szinten.

Nagyjából 2 hónapja ketten maradtunk egy reggel az irodában és úgy alakult, hogy közel kerültünk egymáshoz. Megcsókoltam és visszacsókolt. Itt elindult egy lavina. Ezután 3 napra már kerestük a lehetőséget, amiket eddig szándékosan kerültünk. Meg is lett a böjtje, őrült mód szexeltünk egy órát.

Időközben végig gondoltam és rájöttem, hogy nekem ez nem kell. Nincs energiám erre, tudom, hogy ez később csak rosszabb lesz, ugyanúgy megszokjuk egymást, a szex örökké nem lesz ilyen vad és szenvedélyes. Rájöttem, hogy a feleségem mellett minden olyan dolog meg van amit hosszútávon keresek. Viszont ebben a nőben nem biztos, hogy ez adott. A testiség pedig ugyanúgy elkopik mint ahogy a feleségemmel is.

Ezek miatt beakarom fejezni ezt. Elmondtam neki is, hogy ne firtassuk, nem lesz hosszútávon kifizetődő. Alkalmi partnert pedig nem akarok. Inkább ő miatta mentem bele, mivel regóta vágyok RÁ. De nem mint egy szeretőre, hanem RÁ.. konkrétan RÁ. Nekem nincs szükségem arra, hogy mástól kapjak szexet, mert akkor már korábban is megléptem volna ezt, nem vártam volna 2-3 évet.

Ő korrekt, nem is keres, azt mondta ezzel próbál segíteni. Nekem azonban hiányzik.. nem csak a szex hanem ő maga.. hogy vele legyek.. sokat.. viszont tudom, hogy később ugyanott lennék mint itthon... ezért az eszem azt súgja kár ezért variálni.. az ő idejét sem akarom rabolni így most tartom magam..

Viszont nem tudom sokáig. Amint lehetőségem adódik keresem őt. Egy sms egy email egy telefon, csak hogy tudassam vele, hogy érdekel és gondolok rá. Ilyenkor mindig az elejéről indul minden..

Kérem aki volt ilyenben írja le mi a megoldás.. hiányzik de tudom ez csak egy fellángolás.. vele akarok lenni de tudom ez elmúlik és megszokjuk egymást pont úgy mint itthon.. ha lecseng a rózsaszín köd pedig pont olyat kivánnék mint itthon van.

2021. nov. 2. 22:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Elolvastam minden választ és szeretnék egy kicsit hosszabban reagálni, mivel úgy gondolom mindenki jól áll hozzá és ezt köszönöm.

Először is itthon már sok mindent kipróbáltunk, ezzel nincs is baj. A szex egész jó, mondjuk nyilván a szeretőmmel ha lehet így hívni jobb. Újabb, izgalmasabb és vadabb.

Ami itthonról leginkább hiányzik az a csodálat, amit érzek mikor rámnéznek, hogy csodálnak. A szabadság és talán az, hogy úgy üljön mellettem valaki egy asztalnál az étteremben vagy az autóban, hogy minden percét élvezem mert minden annyira új.

Ezek a dolgok mind múlandók. Egy idő elteltével a szeretőmmel sem lenne új ha elmennénk vacsorázni, kiismernénk egymás szokásait és a varázs eltűnne. Jönnének az unalmas autóutak, míg az elején az autóban is kicsit úgy ülsz, hogy büszke vagy magadra, hogy van neked és neki is kicsit imponálsz.

Ezek az érzések hiányoznak de ezek az érések múlandók.

Azt, hogy nem szeretem a feleségem nem gondolom. Nem akartam leírni, hogy szeretem őt, mivel akkor 8 válasz helyett 18 lenne abból 10 az lenne, hogy ugyan hogy szeretnéd ha félredugsz. Szeretem őt, vele képzelem el a jövőmet. Minden olyan dolog meg van benne, ami hosszútávon nyereséges. Nem félek mellette, tervezhetek vele, érett az élethez és minden reggel úgy ébredhetek fel, hogy ott lesz nekem. Ebben az utolsóban mostanában nem vagyok annyira biztos azért.

A másik nő 9 évvel fiatalabb, bohém, kicsapongó, sok kapcsolattal a háta mögött. Hosszú távon félek, hogy nem lenne tartós és a fenenagy szerelemben lelépne mert valahogy ezt érzem. Irántam táplál érzéseket hisz bevallotta, amíg a korábbi kapcsolatai voltak rendszerint rám gondolt. Most elfojtja az érzéseit mivel erre kértem, de tudom, ahogy ír, hogy van neki. Sokszor inkább szomorúan nem válaszol, csak mert nem akar nehezíteni a dolgomon, néha pedig sértődötten továbáll ha nem foglalkozom úgy vele.

A feleségemre egyre több időt próbálok szánni mert fontos nekem. Valahol miatta sem akarom ezt a tisztességtelen dolgot csinálni.

A szeretőm megmondta, ő szívesen összejárna velem bármikor. Szívesen lenne az életem része de neki nincs mit veszteni. Ha belémszeret akkor viszont borulhat a bili amit nem akarok. Nem akarok játszani az ő életével mikor tudom hogy nem vagyok kész vele lenni akármikor. Nincs lehetőségem, nincs energiám hazudni itthon, hogy órahosszákra vele legyek. Nem érzem azt, hogy a biztosat ami unalmas kicsit ugyan, lecserélném egy újra ami kitudja milyen lesz, de unalmasnak unalmas az biztos.

Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mintha lenne egy régi autód ami bevállt és a napi szükségleteid kielégíti, némi extrával, és az élet úgy hozná, hogy lecserélheted egy újra, több extrával de kitudja mennyire lesz hosszútávon megbízható. Az extrát ami most új késöbb megfogom unni.. a bizalom pedig úgy gondolom ajándék... még ha bennem ezek szerint nincs is meg.

Szóval nem tudom. Közben fontos nekem a másik nő. Szeretném boldoggá tenni és nem csak lefeküdni vele. Órahosszákat lennék vele, napokat, éjjeleket és ez tudom nem jó. Ha csak a szex érdekelne valószínű bele sem kezdek.

Amióta ismerem és volt az a céges buli azóta fellángol az az érzés hogy bármikor az enyém lehet és zavar ha másé, mintha lecsúsznék valamiről, az első helyről és beengedném a mögöttem levőt a célba. Viszont most így,hogy akármikor az enyém lehet nehezebb.. nem keresem, mert nem akarom bonyolítani, de ha látom és kettesben vagyunk szüntelen ugyanaz a forgatókönyv.. olyankor pedig szárnyalok, szabadnak érzem magam és végtelenül fiatalnak..

Nem tudom mitévő legyek.

Hogy erre is reaagaljak. Valóban megérdemelném azt,hogy a feleségem is megtegye ezt velem, viszont néha azt érzem bár megtenné és akkor könnyebb lenne.. tudom nem helyes de sokáig álltam ellen a vágynak.. nem birtam tovább

2021. nov. 3. 07:23
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Ne hezitalj ennyit. Meg le is írtad. A feleséged kell, O az igazi. Az a másik nő meg nem érdemli meg, hogy ezt csináld vele! Kíméletlenül játszol az erzeseivel. /kellesz, nem kellesz, igen ,ja de nem, lehet, megsem/. Zárd le vele és ne keresd állandóan. Ez így lenne tisztességes.
2021. nov. 3. 07:33
 13/19 A kérdező kommentje:

Igen ezzel tisztában vagyok, viszont baromira hiányzik. Túlzottan.. addig tudom megállni amíg nem látom.

Ha önző lennék vele akkor belemennék ebbe és a biztos itthoni mellett járnék hozzá. Így mindenkinek jó .. vagyis hogy nekem jó senki másnak se jó.. pont azért nem megyek bele mert nem akarok vele játszadozni.. de amint találkozunk a lefektett határok megszünnek

2021. nov. 3. 07:36
 14/19 anonim ***** válasza:

A legjobb lenne,ha elkerülnéd a másodikat.

Mindaddig míg ez a helyzet fennáll folyamatosan kétségek között leszel.

2021. nov. 3. 08:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szívás.

Semmi értelme, zsákutca az egész.

Csak a feleséged értékét csökkenti le a szemedben ezáltal a saját kapcsolatodat roncsolja csak.

Te is ott leszel hogy egy sz.r unott házasság meg szeretők.

Es amblokk boldogtalanság.

2 ember közt ami van szép és jo es erzelmek arra tudatosan vigyázni kellene. Kulonben az sem marad meg.

Es lesz két db sz.r kapcsolatod.

Egyik a feleseggel akivel nem az igazi lenni, masik a szeretovel akivel meg nincs ertelme lenni.

Mindenhonnan nezve neked sz.r lesz az egész ugy ahogy van. A szex meg arra jo hogy becsukd a szemed es ne lásd hogy az életed egy f.s.

2021. nov. 3. 08:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez ahhoz hasonlo mikor nekem a gyoker exem mellett szeretőm volt.

Sz.r volt az exemmel is a kapcsolat a szerető meg csak használt. Ott voltam 2 pasival ugy hogy mintha en nem is élnék. Full boldogtalanságban de szex legalább volt.

Csak a szex olyan mint alkoholistaknak az ital.

Minden sz.r erre iszik hogy ne érezze.

2021. nov. 3. 08:42
 17/19 anonim válasza:

Abszolút nem vagyok kompetens a témában. Soha nem csaltam meg a párom és Ő se engem. Amikor egy férfi elkezdett érdeklődni irántam és ajándékot hozott nekem, akkor ezt megosztottam a párommal, hogy tudjon róla. Nyílván simogatja a női hiúságom, ha felfigyelnek rám, de még jobban simogatja a tudat, hogy a párom szeret engem és én vagyok számára a nő.

Legalább másfél évig tartott nálam a vakszerelem. Azután én is egy kicsit megrendültem és szomorú lettem. Mert éreztem, hogy száll fel a rózsaszín köd és az élmények már nem olyanok, mint előtte. Az első hónapokban minden olyan új volt, megismételhetetlen és izgalmas. Csodálatos volt. Általában sok kapcsolat itt megy tönkre. 1,5-2 év körül. Mert nem fogják fel, nem értik meg, hogy a kezdeti lángolás nem tarthat örökké.

Mi 6,5 éve vagyunk együtt és továbbra is imádom a párom. Hallottam olyanokat, hogy 7 évnél megy tönkre sok párkapcsolat. Mert akkora már egymásra unnak az emberek, jönnek a gyerekek, a gondok, beszürkül az élet és mindennel törödnek, csak egymással nem. De szerintem ez csak döntés kérdése.

Igaz, nekünk nincs még gyerekünk. Nincsen még közös hitelünk. Csak egymás mellett vagyunk és élvezzük az életet. Haladunk a saját tempónkban. Abba hagytam a fogamzásgátlót is, mert úgy éreztem, tönkre teszi a libidómat. Ahhoz meg fiatalnak tartom magam, hogy ne kívánjam a szexet. Azóta minden sokkal-sokkal jobb.

De a lényeg, hogy szeretjük egymást. Nem úgy, mint a legelején. Mert ez már valami más, ez sokkal több, mint a vakszerelem volt. Törődünk egymással.

Szóval, neked is ezt kell végig gondolnod. Lehet a feleségeddel is jó és izgalmas, ha úgy döntesz. De ha te a "régi izgalmakat" akarod újra és újra átélni, akkor nyílván a feleségeddel nem fog működni. Mert ami elmúlt, azt nem lehet egy az egyben reprodukálni.

2021. dec. 6. 21:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezö, en kivancsi vagyok, mi törtent az elmult 2 honapban köztetek, a feleseged es a szeretöd viszonyaval is.
2022. jan. 11. 08:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi lett a folytatas?
2024. márc. 7. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!