Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudok magamon uralkodni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok magamon uralkodni. Hogyan zárjam le ?

Figyelt kérdés

Feleségem van.. 7 éve vagyunk együtt, 2 éve házasodtunk, külön élünk, gyerek, hitel nincs, közös vagyon nincs, albérletben vagyunk.

Előre leszögezem, nem akarok senkit félrevezetni, főleg nem magam . A házasságomban minden jó, nyilván a szex az olyan amilyen 7 év után kell legyen. 33 éves fejjel felfogom, hogy nem lesz olyan mint az első hónapokban. Nagyon szeretem a szexet és nagyon szeretem a női testet. Szinte függője vagyok ennek, sokszor megnézek nőket az utcán de szerintem ez normális férfi dolog.

7 év alatt rengeteg lehetőségem lett volna félre menni, sok kolléganőm van, sok van aki egyedülálló és olyan is van aki tudom, többet is akarna tőlem. 7 évig soha nem csaltam meg a párom ezidáig.

4 éve van egy kolléganőm, nagyon keveset találkozunk, a többi hölggyel többet, vele hetente 1-2 alkalmat. Már az elején tudtam, hogy neki is bejövök és ez kölcsönös volt.

Egy céges vacsorán részegen megnyíltunk egymásnak, olyat váltott ki belőlem amit más nem. Egyik nő sem aki körülöttem van naponta, valahogy más volt. Ekkor mondtam neki, hogy nekem kapcsolatom van, ne kísértsük a sorsot.

Évekig láttuk egymást, tudtuk, hogy vonzódunk egymáshoz, ő talán kicsit többet is érez. Sok barátja volt ezekben az időkben én nem bántam, megmaradt ez egy plátói szinten.

Nagyjából 2 hónapja ketten maradtunk egy reggel az irodában és úgy alakult, hogy közel kerültünk egymáshoz. Megcsókoltam és visszacsókolt. Itt elindult egy lavina. Ezután 3 napra már kerestük a lehetőséget, amiket eddig szándékosan kerültünk. Meg is lett a böjtje, őrült mód szexeltünk egy órát.

Időközben végig gondoltam és rájöttem, hogy nekem ez nem kell. Nincs energiám erre, tudom, hogy ez később csak rosszabb lesz, ugyanúgy megszokjuk egymást, a szex örökké nem lesz ilyen vad és szenvedélyes. Rájöttem, hogy a feleségem mellett minden olyan dolog meg van amit hosszútávon keresek. Viszont ebben a nőben nem biztos, hogy ez adott. A testiség pedig ugyanúgy elkopik mint ahogy a feleségemmel is.

Ezek miatt beakarom fejezni ezt. Elmondtam neki is, hogy ne firtassuk, nem lesz hosszútávon kifizetődő. Alkalmi partnert pedig nem akarok. Inkább ő miatta mentem bele, mivel regóta vágyok RÁ. De nem mint egy szeretőre, hanem RÁ.. konkrétan RÁ. Nekem nincs szükségem arra, hogy mástól kapjak szexet, mert akkor már korábban is megléptem volna ezt, nem vártam volna 2-3 évet.

Ő korrekt, nem is keres, azt mondta ezzel próbál segíteni. Nekem azonban hiányzik.. nem csak a szex hanem ő maga.. hogy vele legyek.. sokat.. viszont tudom, hogy később ugyanott lennék mint itthon... ezért az eszem azt súgja kár ezért variálni.. az ő idejét sem akarom rabolni így most tartom magam..

Viszont nem tudom sokáig. Amint lehetőségem adódik keresem őt. Egy sms egy email egy telefon, csak hogy tudassam vele, hogy érdekel és gondolok rá. Ilyenkor mindig az elejéről indul minden..

Kérem aki volt ilyenben írja le mi a megoldás.. hiányzik de tudom ez csak egy fellángolás.. vele akarok lenni de tudom ez elmúlik és megszokjuk egymást pont úgy mint itthon.. ha lecseng a rózsaszín köd pedig pont olyat kivánnék mint itthon van.

2021. nov. 2. 22:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Mi a baj otthon? 7 év az semmi, kb. a teljes feltérképezés vége, amikor már tudjátok mit vártok/és várhattok el egymástól. Az, hogy a testiség ilyenkorra elkopik az nagyon nem törvényszerű! Lehet, hogy nem naponta, hanem hetente háromszor van, de spontaneitással, új helyekkel, pózokkal, segédeszközökkel feldobható. Nincs gyereketek, időben, sem térben semmi nem korlátoz, nyisd ki a szád, és otthon próbálj új élményeket szerezni.
2021. nov. 2. 23:17
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Remélem a feleséged is ezt érzi a szeretője iránt.
2021. nov. 2. 23:51
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy elolvastam a leírásod, nekem nem az jött át hogy te ezt le akarod zárni. Szomorú ez, hogy látszik vágysz valami másra, még élni akarsz nagyon, de azt mondod magadnak "stop". Szerintem azt kellene magadban megfogalmaznod, hogy mi tesz téged boldoggá. Próbáltad megmenteni a feleségeddel való kapcsolatod? Mert ha nem és nincs is erre késztetésed akkor nincs értelme onnantól egy stagnáló helyzetbe benne maradni ami senkinek sem jó. Ettől nem leszel rossz ember, esélyt adsz a boldogságra mindkettőtöknek.
2021. nov. 2. 23:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szokták mondani üres pohárba könnyű beletölteni a vizet. A leírásod mögött tartalom alapján, ez NEM sima fellángolás volt!

A ti házasságotok érzelmileg ellaposodott. Nem azt írtad hogy bánt, lelkifurid van és emészted magad. Hanem azt, hogy azért maradsz a feleségeddel mert "tőle mindent megkapok". Racionális, hideg fejű döntés. Szóval az érzelmeid legalább félig pohara üres. Ahogy most, úgy később is bele fog csurranni mások irányából az érzelem.

Az "áááá úgyis ellaposodna vele is" gondolataid azt sugallják, hogy belül döntésképtelen vagy. Bizonytalan, hogy jó döntést hozol-e. Belül van egy szorongó bizonytalan magszemélyiséged az nem "engedi" a döntést inkább választod a megszokott "tutit", abból baj nem lehet.

Szóval most mit fogsz tenni? Szembenézel végre önmagaddal?

2021. nov. 3. 00:16
 5/19 anonim ***** válasza:

hmm.

szerintem ott van a hiba, hogy beskatulyázod a kapcsolatot.

te ismersz egy kapcsolati sémát amiben élsz, ez kényelmes komfortos és azzal vigasztalod magad, hogy az új is ilyen lenne.

ahogy én észrevettem az ilyen gondolatok akkor jönnek elő, ha a mellékszál sem olyan igazi.

lehet hogy pont azért választottad, mert ismered ezt a fajta a nőtípust.

mondjuk ugyanarra váltani, csak újabb elsőre érdekesebb kiadásban tényleg nem igazán érdemes, max ha fiatalabb 8-10 évvel a jelenlegitől.

2021. nov. 3. 01:23
 6/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló írja a tutit. Cseberből vederbe érzésem van. Ha az új más lenne, mernél lépni és válni.
2021. nov. 3. 06:10
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugy erzed es tudod, a feleseged a te parod, az a nö akivel el tudod kepzelni az eleted, akkor tegyel meg mindent erte, magatokert, a parkapcsolatert. Utazzatok el, keressetek együtt több közös programot - mint az elejen amikor meg csak randiztatok. Hivd el moziba, vacsorazni, vigyel neki viragot, fözzetek együtt.

Es ha ugy erzed, te tenyleg mindent megtettel, es meg mindig a masik nöre gondolsz - akkor mar nem köt semmi a felesegedhez, akkor erdemes elgondolkozni a tovabbiakban.

2021. nov. 3. 06:41
 8/19 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló szituban. Otthon nagyjából rendben mentek a dolgok. Kicsit szurken, unalmasan. A különbség az volt, hogy nálunk mint a villám csapott be a szerelem. Nem álltunk ellen. Megmondtam, hogy válni nem akarok. O is házasságban élt. 4 évig tartott. Ebből 2 őrült szenvedély, aztán szépen ellaposodott. Nem szakítottunk csak nem keressük egymást. Már nem egy munkahelyen dolgozunk. Nem bántam meg. Otthon jobb a kapcsolatom mint valaha. Én a helyedben nem fognam vissza magam. A viszonyoknak meg egy idő után törvényszerűen vége lesz.
2021. nov. 3. 06:50
 9/19 anonim ***** válasza:

A 40 éves párom (rendkívul tapasztalt ezer nője volt már),azt mondta, ez csak döntes kérdése.

Ő is képben van ezekkel hogy az uj varázsa ugyis elkopik, meg egy p.ncinál nem er többet egy masik, pláne ha a saját párja übereli az eddigi nőit is. (Sok nő nagyon prűd szerinte az ágyban)

Olyan szinten nem látja értelmét csak szex miatt félrelépni, hogy ha ismerkedik is keményen vizsgáztatja a nőket hogy szexen kívul mit tudnak.(mennyire néz ki jol, mit tud - karrier, milyen statusza anyagi háttere van, híres e azaz ugy értve hogy van e értéke a társadalomban, stb)irto sok elvárása van egy nőtől akivel kikezdene.

Mivel ma is kapós ffi, es tapadnak rá, 2 perc alatt kikerdez egy két nőt(elvalt egyedul gyerekkel márol holnapra él), es már nem is nő a szemében, csak egy szerencsétlen.

Azt is mondta ő hiszi azt hogy egyetlen novel le lehet élni egy életet néha kell ugyan a változatosság vele az ágyban de p.nci miatt kizárt hogy félrelépne.

2021. nov. 3. 07:14
 10/19 anonim ***** válasza:
Én csak a feleséged sajnálom.
2021. nov. 3. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!