Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az megcsalásnak számít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalásnak számít, ha rendszeresen beszélgetek valakivel?

Figyelt kérdés
A férjemmel elég keveset beszélgetünk. Ha teheti, akkor a legtöbb idejét a gép előtt tölti, legtöbbször ott is eszik. Az egyik barátommal eddig is sokat beszélgettünk, de mikor elmeséltem, hogy milyen pocsék mindig egyedül enni (a gyerekek máskor esznek), akkor felajánlotta, hogy vacsorázzunk vagy ebédeljünk együtt mesengeren. Közben beszélgetünk és eszünk, de olyan is volt, hogy együtt is főztünk, szintén telefonon. Egy barátnőmnek ezt elmeséltem és azt mondta, hogy ezzel igazából megcsalom a férjemet.
2021. nov. 2. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ezt az angolban micro cheatingnek nevezik. Nagyjából azt jelenti, hogy olyan ember elégíti ki bizonyos érzelmi igényeidet, aki nem a párod/férjed.
2021. nov. 2. 16:49
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

A te életed! Ahoz legyél hű, aki neked is ad valamit érzelmileg, testileg. A megcsalás az, ha a párod mindenben kielégít, te meg máshoz mész keresni az izgalmat.

Ellenkező esetben ha a párod nem ad semmit, vagy csak elszínészkedi, nyugodt lelkiismerettel azt csinálsz amit jónak érzel. A megcsalás ott kezdődik, amikor nem figyelsz oda a párod vágyaira. Ha meg alapból nem tudod kielégíteni, akkor meg nem lehet szavad ha másoknál keresi és találja meg azt, amit te nem tudsz megadni neki.

Nagyon sokan szenvednek akár hosszú házasságokban is attól, hogy nincs intimitás, figyelem, kommunikáció. Nem az a fél csalja meg a másikat, aki ezt megelégelve máshoz megy, hanem az, aki tudvalevőlegesen nem adta meg azt ami a másiknak hiányzott. A köztudat fordítva ül a lovon. Sokan vannak, akiknél a válás nem opció. A passzív fél meg szépen csendben élje a maga kis világát, szava sem lehet.

2021. nov. 2. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:
12-es. A huseg dontes kerdese. A valas pedig mindig opcio. A halal az nem opcio. A masik penzebol elek, vagy a masik munkajat hasznalom ki, kozben meg ot akarom felelosse is tenni a kapcsolati problemaert, ezt az embert ne emeljuk piedesztara.
2021. nov. 2. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:

13. Amit leírtál csak egy változat. Ha párkapcsolatban vagy, akkor igenis tudomásul kell venned, hogy az érzelem, a szex nem opció, hanem alap. Aki nem akar már szexelni, az álljon oda és váljon el. Az a baj, hogy átdobják a sz*rt a másik térfélre, hogy nééééézd, te vagy a hibás!

Ami szerintem bonyolítja a helyzetet az a libidó, vagy a szexuális vonzalom.

Nem elég hogy jól érzem magam valakivel, jól kijövünk, de a libidónk is legyen azonos egymás felé. Na ez a legnehezebb, hosszútávon meg pláne.

Pl. egy 40-es házaspároknál a libidó olló az már elég erősen szétnyílt. Vagy a férfi, vagy a nő biztosan többet akar mint a párja. Két dolog lehet: vagy elfogadja és beletörődik hogy ennyi volt a szexuális élete, vagy keres magának valakik. Vagy válással, vagy szeretői viszonyba. Én nem ítélem el őket, nekik is egy életük van. Szerintem meg senki se törjön pálcát mások felett, ha még nem volt olyan heyzetben. Sőt, ugyanolyan helyzet, körülmény sosincs.

2021. nov. 2. 17:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Te megcsalásnak érzed Kérdező?

Szerintem nem az, de csak idő kérdése, hogy elkezdj komolyabb érzelmeket táplálni a másik férfi iránt. Te vagy a ház asszonya, tegyél rendet otthon! Mostantól nincs gép előtt zabálás. Mostantól mindenki egyen normálisan megterített étkezőasztalnál. Lehetőleg együtt az egész család.

2021. nov. 2. 18:29
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Ha csak csacogás van, az nem megcsalás.
2021. nov. 2. 19:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az érzéseiteket mindhármatoknak felül kellene vizsgálni!

Nem írtad le a korotokat, hány éve vagytok együtt/házasok/mennyi idősek a gyerekek, a "barát" családi állapotát.

Valami nálatok nagyon félrement, a férjed csak biodíszlet, te a hiányérzetet kompenzálod, az, hogy a mindennapi tevékenységeiteket online összekötitek, az jóval túlmutat a barátságon, a srác gondolom független, mert minden épp eszű nő azt mondaná, hogy sürgősen fejezze be, kizárt, hogy eltűrné bárki. Nagy tétet tennék rá, hogy szerelmes beléd!

2021. nov. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!