Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehetek ennyire hülye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ennyire hülye?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy pasival, aki párkapcsolatban élt, de elmondása szerint a szex a párjával unalmas, egyhangú, a párja semmit nem hajlandó kipróbálni.

Pár hét alatt annyira megfőzött, hogy lefeküdtem vele. Illetve belementem, hogy kipróbáljon valami újat. Az első alkalom után extázisban volt, dicsért es azt mondta, meg sosem erezte ilyen jól magát az ágyban.

Azután rendszeresen találkoztunk es újabb es újabb fantáziáját valósítottam meg neki (BDSM, fetish, alázás témában)

Azt hittem, ha mindent megteszek neki, akkor esetleg szakit a párjával, de nem ezt történt. A találkozások mar csak a szexről szóltak es csak, hogy neki jo legyen.

Fél év után besokaltam de sajnos meg sem hallgatott, leorditott es megfenyegetett, hogy ha beszelek a párjával, akkor az összes videot amit készített felteszi a netre. Pedig nem is fenyegetőztem ilyesmivel.

Pár hét múlva azonban megint megkeresett, nagyon kedves volt, bocsánatot kért de néhany találkozás után ismét csak a perverz szexről szolt a kapcsolatunk.

Nem értem, miért voltam ennyire buta, hogy ismét visszaengedjem az életembe. Most elhatároztam, hogy többet nem találkozok vele, de nem lesz könnyű, mert most megint erősen próbálkozik.

2021. nov. 1. 00:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Kivéve, ha úgy csinálta, hogy ő ne legyen felismerhető.

2021. nov. 1. 07:03
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj, mindenképpen szakíts meg vele minden kapcsolatot.

Egyezzetek meg, hogy békén hagyjátok egymást és pont.

Tudom milyen zsarolva lenni, én is követtem el hülyeséget.

Azt hittem a pasi nem fog vele visszaélni... pedig megtette miután szakítottam vele.

Soha ne menj bele többet ilyenbe bárki is az, és bármit is mond!

Tűnj el az éterben és a pasi el fog felejteni egy idő után.

Nekem is csak ez segített.

2021. nov. 1. 07:24
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
11.Ez már nem a pentium korszak. Ha nem kivételesen tehetséges IT-s, percek alatt beazonosítják a nyomozók. Ha olyan a vádemelő, hogy előzetesbe teszik, egy körszállításban lesznek új bdsm élményei, az garantált.
2021. nov. 1. 07:25
 14/18 anonim ***** válasza:
96%

Írd meg neki, hogy szépen törölje le és ha netalántán mégis felhasználná ellened, jogi következményekkel jár.Fontos, hogy legyen írásos nyoma,amiről csinálj képernyőmentést.

A videón ő is felismerhető?

Mert akkor kétlem, hogy feltöltené bárhova is.

Ha nem, sajnos benne van a pakliban hogy mivel veled ki tudta élni a vágyait, nem fog békén hagyni és mint ahogy előttem írták legközelebb ezért fog zsarolni, mert tőled megkapta mindezt.

Szépen hátrálj ki ebből és tanulj belőle.

2021. nov. 1. 07:50
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Te tényleg hülye voltál. Nem elég, hogy beszoptad az ezer éves kamu dumát, még le is videóztattad magad. Erre most mit lehet írni?
2021. nov. 1. 08:15
 16/18 A kérdező kommentje:

Azt már eldöntöttem, hogy hiába vannak bennem iránta érzelmek, most már nem dőlök be neki.

Most pedig még virágot is hozott, amit előtte sosem.

De tudom, hogy csak egy-két alkalom, azután újra a régi önmaga lenne

2021. nov. 1. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

Na, legalább felismered végre a helyzetet!

Eszedbe se jusson megbocsájtani neki!

2021. nov. 1. 09:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Huuhh.Koptasd le valahogy!
2021. nov. 1. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!