Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ennyire hülye?
Megismerkedtem egy pasival, aki párkapcsolatban élt, de elmondása szerint a szex a párjával unalmas, egyhangú, a párja semmit nem hajlandó kipróbálni.
Pár hét alatt annyira megfőzött, hogy lefeküdtem vele. Illetve belementem, hogy kipróbáljon valami újat. Az első alkalom után extázisban volt, dicsért es azt mondta, meg sosem erezte ilyen jól magát az ágyban.
Azután rendszeresen találkoztunk es újabb es újabb fantáziáját valósítottam meg neki (BDSM, fetish, alázás témában)
Azt hittem, ha mindent megteszek neki, akkor esetleg szakit a párjával, de nem ezt történt. A találkozások mar csak a szexről szóltak es csak, hogy neki jo legyen.
Fél év után besokaltam de sajnos meg sem hallgatott, leorditott es megfenyegetett, hogy ha beszelek a párjával, akkor az összes videot amit készített felteszi a netre. Pedig nem is fenyegetőztem ilyesmivel.
Pár hét múlva azonban megint megkeresett, nagyon kedves volt, bocsánatot kért de néhany találkozás után ismét csak a perverz szexről szolt a kapcsolatunk.
Nem értem, miért voltam ennyire buta, hogy ismét visszaengedjem az életembe. Most elhatároztam, hogy többet nem találkozok vele, de nem lesz könnyű, mert most megint erősen próbálkozik.
Várható volt, hogy nem fogja elhagyni a párját, hanem csak egy szeretőt keresett, akivel kielégítheti a hiányait, ami a kapcsolatából hiányzik.
Gondolj arra, hogy te csak egy pótlék vagy számára, és határozottan küldd el, zárd ki az életedből.
Legközelebb pedig -tanulva a mostaniból- inkább szingli pasira hajts.
Ki nem tett már hülyeséget annak reményében, hogy a másik szeretni fogja?
Sok emberrel előfordult már ez.
Azon legyél, hogy az egészet elfelejtsd, és ne engedd többet vissza, ahelyett, hogy azon rágódsz milyen hülye voltál.
Ezzel így, ahogy van, mennék szépen a bíróságra. Aztán majd ha idézést kap a jogaim megsértéséért, a neje is tudni fogja, hogy egy undorító féreg, akit el kellene taposni.
Szeretem a bdsmet, de ahogy elnézem, mostanában ez lett a törékenyférfiasságú lagymatag péniszek menedékhelye.
1. számú szabály: SOHA ne hidd el, amikor azt mondják, hogy majd elhagyják miattad az asszonyt.
2. számú szabály: ha nem mondják, akkor főleg ne hidd, hogy majd megtörténik.
3. számú szabály: SOHA ne menj bele olyanba, ami neked nem esik jól.
4. számú szabály: ha arra kér, hogy videózzatok, ott érjen véget a dolog számodra, de úgy, hogy azt is felejtsd el, hogy létezik.
Amúgy részvétem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!