Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire lehet "igazi" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet "igazi" a házasságom és a szerelem?

Figyelt kérdés
Majdnem 2 éve vagyok férjnél. Tudom, hogy a férjem a házasságunk előtt viszonyt folytatott hosszabb ideig egy nővel, amit nem tőle tudtam meg. Kimagyarázta, én pedig hittem neki, mert akartam. Van egy fél éves kislányunk. Nem tudom, hogy az a nő az egyetlen nő volt e. Valamiért mostanában megfordult a fejemben, hogy mennyire lehet részéről így igazi a szerelem, ha képes volt hosszabb időn keresztül megcsalni? Kérlek a bántó jellegű kommentektől kíméljetek meg.
2021. okt. 30. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Miért? Azzal nem hunyázkodtál meg, hogy azok után, ami történt hozzámentél, és gyereket szültél? Egy hangyaf@sznyi önbecsüléssel rendelkező nő, már ezek előtt kidobta volna. Ha megteheted, hogy elhagyod, miért vagy még ott? Hogy örökké kétségek között örlődj? Ha tetszik, ha nem, nagy hülyeséget csináltál, azért mert szarul esik, hogy felhívják rá a figyelmet, az már a te gondod. Te kérdeztél, legyen gyomrod a válaszokhoz is. Ennyi ésszel, meg egy ilyen férjjel kezdheted edzeni is, szükség lesz rá.
2021. okt. 30. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem, hogyha valakit csalnak házasság előtt, az minek megy hozzá egy ilyen alakhoz? 👀Mit remél? Csodát?
2021. okt. 30. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Örök szabály az, hogy mindig a legtrógerebb pasikért vannak oda a nők. A házasságok sem különbek. Azok a férfiak akik meg a családjukért élnek, sz*rba sem nézik őket.
2021. okt. 30. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondok egy példát a saját részemről.

Nálunk a házasság előtt nem volt gond. Miután megszuletett a gyermekünk, rá 3 évre felrelepett, nálam nem volt új esély, mert ahelyett hogy kommunikált volna, hatbaszurt.

Elkoltoztem a kislányommal együtt és ma is így tennék, ennek már 2 éve.

Ha akkor nem hagyom ott, semmilyen következménye nem lett volna a tetteinek. Azóta változott is visszacsinálná, de bizalom nélkül vajmi keveset ér az egész.

A gyerekem tiszteletet lásson, szeretetet, megbecsülést.

Nálam jött is ilyen, aki gyerekkel együtt is elfogadott és türelmesen kivárta, hogy tudjak bízni.

Az előttem kommentelőknek sajnos igaza van, ha a gyerek előtt is ezt csinálta, mit gondolsz mit fog csinálni ezekutan?

Plusz info, hogy nagyrészt férfiakkal dolgozom együtt.

Nem kevés olyan van mint a férjed, a legdurvabb aki lombik előtt, alatt és után is folyamatosan csalta a feleségét,mind tudtunk róla, nem mondok el nagy titkot hogy azóta is együtt vannak.

Ennél te többet érsz és ha magadat nem becsülöd, más sem fog.

A gyermekednek pedig szerintem nem ilyen kapcsolatot szánsz és nagy az esély rá hogy ezt viszi majd tovább a saját kapcsolataiban is.

Nem bántás,vedd abszolút segítő kommentkent.

2021. nov. 1. 08:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért lépett félre?
2021. nov. 1. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!