Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire lehet "igazi" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet "igazi" a házasságom és a szerelem?

Figyelt kérdés
Majdnem 2 éve vagyok férjnél. Tudom, hogy a férjem a házasságunk előtt viszonyt folytatott hosszabb ideig egy nővel, amit nem tőle tudtam meg. Kimagyarázta, én pedig hittem neki, mert akartam. Van egy fél éves kislányunk. Nem tudom, hogy az a nő az egyetlen nő volt e. Valamiért mostanában megfordult a fejemben, hogy mennyire lehet részéről így igazi a szerelem, ha képes volt hosszabb időn keresztül megcsalni? Kérlek a bántó jellegű kommentektől kíméljetek meg.
2021. okt. 30. 12:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Semennyire.
2021. okt. 30. 12:36
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Én a körmére néznék, hogy megvan-e ez a hölgy vagy van-e új versenyző a kedves férjednél
2021. okt. 30. 12:38
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Mar mindegy. Eddig is megalkudtal, ezutan is meg fogsz.
2021. okt. 30. 12:43
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Felesleges nyomozni ha nem akarsz válni. Csak balhét szülne meg feszkot.nincs ertelme.
2021. okt. 30. 12:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem ismertek 3-as, 4-es. Attól, hoggy azt megbocsátottam, nem jelenti, hoggy x számú megcsalást is elnéznék, vagy ha most is kiderülne. Ne jelentsétek ezt így ki.
2021. okt. 30. 13:04
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Kutyából nem lesz szalonna. Gondolom gyanakodsz most is, még ha semmi nincs is a bizalomnak lőttek. Mi értelme így a kapcsolatnak? Egy kényszerpálya a kisgyerek miatt és egyre nehezebb lesz fenntartani a látszatot és élni ezt a kirakatéletet. Ha szeretek valakit, vele tervezek, akkor nem tartok fent viszonyt egy másik emberrel hosszútávon. Te mire gondolsz, most majd többre becsül, mert csak?
2021. okt. 30. 14:04
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért tette. Elvileg kellett a "plusz". De mégsem hagyott el engem, azóta meg ha csal is, ügyesen csinálhatja, mert nem látom semmi jelét.
2021. okt. 30. 14:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem bocsatottal meg, hanem szemet hunytal felette. A ketto nem egyenlo. Masreszt ez ertekrendbeli problema. Akinek az ertekrendje olyan, hogy belefer a megcsalas, akkor ott mar csak alkalom kell es lesz is. Huseget az ilyentol felesleges varni. Akkor nem fog megcsalni tobbet, ha allandoan a sarkaban vagy. Es akkor sem azert, mert huseges hozzad, hanem azert, mert nem lesz lehetosege. A huseg nem attol huseg, hogy a lehetosegek nem adottak hozza, hanem pont ellenkezoleg. Lenne lehetosege, de nem teszi. O mar bizonyitotta, hogyha van lehetosege, akkor csinalja. Mert nincs belso lelki gat benne. Selejtes.
2021. okt. 30. 14:53
 9/15 anonim ***** válasza:
64%

Ne haragudj, de most már nem mindegy? Hozzámentél és gyereket szültél valakinek, aki megcsalt. Ha a házasság előtt, amikor elméletileg a legnagyobb a szerelem, ilyen történt, akkor most házasságban egy gyerekkel megpakolva mit vársz?

Azt mondja, de "nem hagyott el". Anyám borogass, a lába nyomát nem csókoltad meg érte? Szerinted mi vagy te neki? Fix punci, ha végképp nincs más, akkor te is jó vagy. Légy hálás ezért is. Elhagyni nem fogod az biztos. Felkészülhetsz egy olyan életre, amiben rommá csalnak, előbb utóbb mindenki tudni fogja, csak te nem. Gratula hozzá, hogy ehhez egy gyereket is szültél, hogy asszisztáljon az egész nagy rakás sz@rhoz...

2021. okt. 30. 18:06
 10/15 A kérdező kommentje:
Most állítsd le magad ezzel az alpári stílussal! Senki nem mondta, hogy ha úgy adódik nem fogom elhagyni, de Te biztos jobban tudod, mint én! Képzeld biztos nem az én esetem az első ilyen és ott sem feltétlenül hunyászkodott meg valaki egy életen át, ha csak nem volt rászorulva anyagilag, én pedig nem vagyok!
2021. okt. 30. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!