Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalja a párját (először), azt mi viszi rá? Nem rossz érzés "bemocskolni" ami köztetek van a pároddal?
A szexkapcsolat nem normális kapcsolat. Ha kivonod a szexet belőle, csupán sima barátság, vagy még az se.
El kell kezdeni komoly kapcsolatot keresni. Nem tudom, mitől olyan nagy lepedőakrobata a pasid, de ha a farokmérete vonz, akkor olyan méretű fiúkkal kell komolyba fordulni. Ha meg nem ez a lényeg, akkor se kell aggódni, a legtöbb intelligens férfi tanulékony. Azért lássuk be, a jó dugás nem atomfizika.
A legtöbb embert nemtől függetlenül a társas magány visz a megcsalás útjára. Kivétel, ha beteg a személyisége, és eleve nem érez szeretetet, kötődést, csak a kielégülést látja a partnerében.
Ez a magány lehet lelki, szellemi, egy félreismert ember melletti elköteleződés, vagy változás után.
De lehet a szexualitás hiánya miatti is. Szerelmes nőt én még nem láttam félrelépni. De férfit se.Van az a mértékű hiúság, hogy megkaphatom X.Y-t, akkor nosza,rajta. De a csalás akkor szokott megtörténni, amikor kihűlt a kapcsolat, lazul az érzelmi kötődés vagy a szexuális vonzalom.
Ilyenkor szokott lenni az összegerjedés a darázsderekú, habkeblű gizikével, vagy a dudorodó nadrágú fokhagymaseggű józsival.
Erre mondom azt, hogy baleset. A legtöbb ember nem a józsival meg a gizikével köti össze az életét, lehet, hogy meg is őrülnének egymás mellett. Annyira nem illenének össze. De az álló bré még soha nem tartotta fenn a nadrágot, és minden nőnek is megvan a maga bredpittje, akibe ha beleszalad egy rossz időszakban, akkor megtörténik a baleset.
Ilyenkor csendben tovább kell lépni, és többet nem megismételni.
De ha ebből rendszer lesz és félévente, évente félrelép valaki, akkor ott már rendesen félre van vezetve az , aki otthon várja. Az már tényleg bemocskolás.
Én nagyon nem a szex miatt igénylenék mást.
Azt pont nem akarnàm elenegedni a mostanival amig nincs aki hozza a szintet és még komoly is.
Édes istenem.
Valami nagyon naív lehetsz ha ilyeneket írsz. Keress egy komoly,igényeidnek megfelelő társat de előtte hajítsd ki a mostanit. Tegyél rá nagy ívben hiszen előtted az élet nehogy már valaki megakadályozzon,hogy boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!