Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalja a párját (előszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalja a párját (először), azt mi viszi rá? Nem rossz érzés "bemocskolni" ami köztetek van a pároddal?

Figyelt kérdés
Én szexkaocsolatban sem merek félrelépni oedig építenem kellene a jövőmet normalis kapcsolatra és így telnek el az évek.

2021. okt. 30. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A szexkapcsolat nem normális kapcsolat. Ha kivonod a szexet belőle, csupán sima barátság, vagy még az se.

El kell kezdeni komoly kapcsolatot keresni. Nem tudom, mitől olyan nagy lepedőakrobata a pasid, de ha a farokmérete vonz, akkor olyan méretű fiúkkal kell komolyba fordulni. Ha meg nem ez a lényeg, akkor se kell aggódni, a legtöbb intelligens férfi tanulékony. Azért lássuk be, a jó dugás nem atomfizika.

2021. okt. 30. 17:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Az visz rá, hogy nem kapom meg, amire vágyom. Sem lelkileg, sem fizikailag. És de, az első után elég rossz volt. Nem tudom, hogy azért, mert az egész aktus baromi szerencsétlen és rossz volt, vagy mindenképpen az lett volna. De a bűntudat sajnos nem akadályozott meg abban, hogy újra megtegyem. De őszintén szólva, érzelmek nélkül nekem nem volt jó soha.
2021. okt. 30. 22:52
 13/19 anonim ***** válasza:
63%

A legtöbb embert nemtől függetlenül a társas magány visz a megcsalás útjára. Kivétel, ha beteg a személyisége, és eleve nem érez szeretetet, kötődést, csak a kielégülést látja a partnerében.

Ez a magány lehet lelki, szellemi, egy félreismert ember melletti elköteleződés, vagy változás után.

De lehet a szexualitás hiánya miatti is. Szerelmes nőt én még nem láttam félrelépni. De férfit se.Van az a mértékű hiúság, hogy megkaphatom X.Y-t, akkor nosza,rajta. De a csalás akkor szokott megtörténni, amikor kihűlt a kapcsolat, lazul az érzelmi kötődés vagy a szexuális vonzalom.

Ilyenkor szokott lenni az összegerjedés a darázsderekú, habkeblű gizikével, vagy a dudorodó nadrágú fokhagymaseggű józsival.

Erre mondom azt, hogy baleset. A legtöbb ember nem a józsival meg a gizikével köti össze az életét, lehet, hogy meg is őrülnének egymás mellett. Annyira nem illenének össze. De az álló bré még soha nem tartotta fenn a nadrágot, és minden nőnek is megvan a maga bredpittje, akibe ha beleszalad egy rossz időszakban, akkor megtörténik a baleset.

Ilyenkor csendben tovább kell lépni, és többet nem megismételni.

De ha ebből rendszer lesz és félévente, évente félrelép valaki, akkor ott már rendesen félre van vezetve az , aki otthon várja. Az már tényleg bemocskolás.

2021. okt. 31. 05:34
 14/19 A kérdező kommentje:

Én nagyon nem a szex miatt igénylenék mást.

Azt pont nem akarnàm elenegedni a mostanival amig nincs aki hozza a szintet és még komoly is.

2021. okt. 31. 12:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Mit sirdogálsz ne másoktól várd a megoldást. Tedd meg és kész. Merj lépni.
2021. nov. 3. 13:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor keress komolyat,es mellette dugasd ezzel magad amikor olyanod van azt el van intézve...Hány éves vagy hogy ilyet nem tudsz eldönteni?
2021. nov. 4. 13:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Megtudná abbol baj lenne.
2021. nov. 4. 17:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor ird meg nekem mi az a szint,sztem tudom hozni én is,aztán leszek szivesen a szeretöd,közben lehet komoly kapcsolatod is,engem nem fog zavarni!
2021. nov. 5. 05:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Édes istenem.

Valami nagyon naív lehetsz ha ilyeneket írsz. Keress egy komoly,igényeidnek megfelelő társat de előtte hajítsd ki a mostanit. Tegyél rá nagy ívben hiszen előtted az élet nehogy már valaki megakadályozzon,hogy boldog legyél.

2021. nov. 5. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!