Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok ha azért csalom meg a párom, mert nem tudok rá felizgulni?
Figyelt kérdés
Minden más rendben csak szex előtt, közben nem tudok rá felizgulni. Nagyon fiatalon jöttünk össze.. 15 voltam.. Ő 16.. Akivel csalom hazas... Nekem ő kell,mint társ csak nincs köztünk semmilyen szenvedély. Nagyon rossz embernek érzem magam. Sokszor lejátszok a gondolattal, hogy szegény párom, szeretőm gyerekei, felesége... Bármennyire is alszentul hangzik én sajnálok mindenkit. És szerintem gerinctelen férgek vagyunk Mind2en..2021. júl. 14. 15:29
1/18 anonim válasza:
Igen azok vagytok. De gondolom ez csöppet sem zavar míg basztok.
3/18 anonim válasza:
Mert gerinctelen féreg, ahogy írta.
4/18 anonim válasza:
Mindig jön valami hülye magyarázat arra, hogy valaki miért csalja a másikat, de attól a tény még tény marad, gerinctelen vagy!
Persze párnak jó, mert gondolom mindent megad a szexen kívül. Te is csak azok táborát gyarapítod, akik mindenkitől azt veszik el, amire neki szüksége van, aztán beleszarnak, hogy ezzel mit okoznak.
Kár volt a végére a mártír szöveg, hogy férgek vagytok, mert semmit nem javít a helyzeten, sőt!
5/18 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy csak a szex nem működik, de minden más szuper. Ha nem megy a szex, ott egyéb bajok is elő szoktak kerülni, ha elkezdjük kapirgálni a felszínt. Ha picit mélyebbre megyünk, akkor beteritenek a kiboruló csontvázak.
7/18 anonim válasza:
A férgek képesek bizonyos hasznos, lebontó folyamatok elvégzésére a természetben, úgyhogy túlzásnak érzem a jellemzést.
8/18 anonim válasza:
Hogyan lehet minden más rendben a kapcsolatban, ha hazudsz annak a férfinak, akit állítólag szeretsz?
Ha egy kapcsolatban neked nem fontos, hogy a barátodnak is jó legyen, az nem egy jó kapcsolat.
9/18 anonim válasza:
Te is tudod, hogy rossz ember vagy. Most erre izgulsz, hogy ezt minél többen az arcodba vágják? Mert akkor perverz is.
10/18 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember, bár én a helyedben nem házas szeretőt tartanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!