Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rossz ember vagyok ha azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok ha azért csalom meg a párom, mert nem tudok rá felizgulni?

Figyelt kérdés
Minden más rendben csak szex előtt, közben nem tudok rá felizgulni. Nagyon fiatalon jöttünk össze.. 15 voltam.. Ő 16.. Akivel csalom hazas... Nekem ő kell,mint társ csak nincs köztünk semmilyen szenvedély. Nagyon rossz embernek érzem magam. Sokszor lejátszok a gondolattal, hogy szegény párom, szeretőm gyerekei, felesége... Bármennyire is alszentul hangzik én sajnálok mindenkit. És szerintem gerinctelen férgek vagyunk Mind2en..
2021. júl. 14. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem egy undorító, gerinctelen, jellemtelen ember aki így viselkedik. Számít ez neked?
2021. júl. 14. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:
13%

8-assal egyet értek.

Amúgy az is rendben van, hogy elítendő a megcsalás, és nem lehet rá semmi magyarázat. Ám nem ugyanolyan féreg ember az, aki bárkit így jellemez, aki neki nem ártott semmit? Mert egy ilyen stílusban megnyilvánulónak meg az ember szó túlzás.

2021. júl. 14. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Önző vagy.

Ha egyszer nem működik vele, és kicsit is szeretted valaha, engedd el. Majd kisírja magát és utána talál egy olyan nőt, aki tudja értékelni.

2021. júl. 14. 16:47
 14/18 anonim ***** válasza:
89%
Rossz ember vagy ha nem megy a sex egy kapcsolatban az màr halott ügy... Szakitani kène nem megcsalni.... Vagy azon dolgozni hogy gerjedj ra... Nem màs nöket kur...ni....
2021. júl. 14. 17:30
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagy féreg,pusztán csak gyáva!

Állj a párod elé,és mond el neki az igazat! Szerintem ez lenne a helyes.

Mennyivel lesz jobb,ha ő jön rá,hogy megcsalod? Főleg, ha még bízik is benned. Minden tekintetben elítélendő a megcsalás! Ha szexuálisan más izgat fel,akkor zárd le a pároddal,aztán keress más partnert.

Én finomabban fogalmazok,bár megvan a véleményem az ilyen emberekről.

Röviden: Szégyelld magad,mert egy hazug ember vagy!

2021. júl. 14. 17:32
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
És milyen érzés arra gondolni, hogy gerinctelen féregként sajnálsz mindenkit, miközben baszol?
2021. júl. 14. 22:23
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen gerinctelen férgek vagytok, amiért az ártalmatlan jónak éltek. Valóban. Sőt énnis féreg vagyok, mert nem az x barátommal beszélek egy témáról, mert leszarja, hanem azzal, akit ugyanúgy izgat mint engem.
2021. júl. 17. 16:54
 18/18 anonim ***** válasza:
De egy idióta vagy 17-es. Látom jól tudsz hasonlatokat kitalálni.
2021. júl. 17. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!