Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalja a párját (előszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalja a párját (először), azt mi viszi rá? Nem rossz érzés "bemocskolni" ami köztetek van a pároddal?

Figyelt kérdés
Én szexkaocsolatban sem merek félrelépni oedig építenem kellene a jövőmet normalis kapcsolatra és így telnek el az évek.

2021. okt. 30. 11:48
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*pedig
2021. okt. 30. 11:48
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogyha rám magasról sz@rt a világ fiatalkoromban, akkor én is magasról sz@rok a társadalmi erkölcsökre és a saját örömömmel törődök.
2021. okt. 30. 11:56
 3/19 anonim ***** válasza:
52%

Van az az érzés az emberben mikor csak a szex jár a fejedben, és nem gondolkodsz tisztán.

Aztán másnap jön csak a megbánás hogy úr isten mit tettem.

Ilyenkor persze be jön a képbe hogy ha megmondja az ember hogy mi történt, akkor a másik kidobja és kezdődik a hazudozás ami csak egyre mélyebre visz.

Pedig sokszor semmit nem jelent a dolog csak az ember kanos volt és buta.

2021. okt. 30. 12:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

#3 Értem, "sokszor semmit nem jelent a dolog".... neked!

De mi van a pároddal? Amikor jön a megbánás utána mi van?

Elnézed magadnak, hogy bocsi, aztán újra megcsinálod? Ilyenkor nem ítéli el saját magát egy férfi? Hogy tud a párja szemébe nézni nap, mint nap?

Értem én, ha megromlik egy házasság! Ok! Erre van a válás!

2021. okt. 30. 12:27
 5/19 A kérdező kommentje:

De engem nem is a lelkiismeret zavar.

Hanem tudod belul azt hogy ettol a ponttol már semmi nem lesz az ami addig volt köztetek, mégha nem is tud rola.

Hogy innenstől már ugy nem tiszta az egész. Ez a tudat.

2021. okt. 30. 12:31
 6/19 A kérdező kommentje:

Szoval nekem teljesen más úgy lenni a "párommal" hogy nem csaltam meg, es teljesen más úgy hogy megcsaltam volna.

Mintha elvenném az egésznek a "varázsát"

Sajnos nem találom a megfelelő kifejezéseket de remélem értheto

2021. okt. 30. 12:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

4# Passz én nem hazudtam megmondtam hogy mit történt aztán szakítottunk.

Már korábban szakitanom kellet volna, de nem voltam rá képes hogy a szemébe mondjam -rossz veled a szex szakítsunk.

Elképzelésem nincs hogy más hogy tud ilyen hazugságokkal együtt élni.

2021. okt. 30. 12:35
 8/19 A kérdező kommentje:

Csak nálam ugye az a baj ha nem nyitok nem ismerkedem nem próbalok mást ki nekem soha nem lesz barátom sem családom sem jövőm. Viszont a "párom" miatt nagyon magasan a léc szexben azaz alá nem akarok választani, nekem nagyon nem mindegy a másik mit tud mit nem az ágyban meg kapcsolatban megadja e azt a pluszt amit a jelenlegi nem.

Nekem voltakepp muszáj lenne nyitnom másokra mert jelenleg a saját jövőm alatt vágom a fát. Zsákutcában élek.

2021. okt. 30. 12:43
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
A férjemmel 5 éve nem volt szex és véletlenül találkoztam egy férfivel akivel fülig szerelmesek lettünk.. pár hétig próbáltam elnyomni, de olyan erővel vonzódtunk, hogy találkoztunk és ott egymásé lettünk! Hazamentem és bevallottam, hogy van más... Nem volt lelkiismeret furdalás, hanem végre élőnek éreztem magam..
2021. okt. 30. 14:58
 10/19 A kérdező kommentje:

Meg a másiknak amugy el kéne mondanom hogy van szexkapcsolatom átmenetre? Vagy nem muszaj?

Annyira amatőr vagyok ebben az egészben

2021. okt. 30. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!