Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalja a párját (először), azt mi viszi rá? Nem rossz érzés "bemocskolni" ami köztetek van a pároddal?
Van az az érzés az emberben mikor csak a szex jár a fejedben, és nem gondolkodsz tisztán.
Aztán másnap jön csak a megbánás hogy úr isten mit tettem.
Ilyenkor persze be jön a képbe hogy ha megmondja az ember hogy mi történt, akkor a másik kidobja és kezdődik a hazudozás ami csak egyre mélyebre visz.
Pedig sokszor semmit nem jelent a dolog csak az ember kanos volt és buta.
#3 Értem, "sokszor semmit nem jelent a dolog".... neked!
De mi van a pároddal? Amikor jön a megbánás utána mi van?
Elnézed magadnak, hogy bocsi, aztán újra megcsinálod? Ilyenkor nem ítéli el saját magát egy férfi? Hogy tud a párja szemébe nézni nap, mint nap?
Értem én, ha megromlik egy házasság! Ok! Erre van a válás!
De engem nem is a lelkiismeret zavar.
Hanem tudod belul azt hogy ettol a ponttol már semmi nem lesz az ami addig volt köztetek, mégha nem is tud rola.
Hogy innenstől már ugy nem tiszta az egész. Ez a tudat.
Szoval nekem teljesen más úgy lenni a "párommal" hogy nem csaltam meg, es teljesen más úgy hogy megcsaltam volna.
Mintha elvenném az egésznek a "varázsát"
Sajnos nem találom a megfelelő kifejezéseket de remélem értheto
4# Passz én nem hazudtam megmondtam hogy mit történt aztán szakítottunk.
Már korábban szakitanom kellet volna, de nem voltam rá képes hogy a szemébe mondjam -rossz veled a szex szakítsunk.
Elképzelésem nincs hogy más hogy tud ilyen hazugságokkal együtt élni.
Csak nálam ugye az a baj ha nem nyitok nem ismerkedem nem próbalok mást ki nekem soha nem lesz barátom sem családom sem jövőm. Viszont a "párom" miatt nagyon magasan a léc szexben azaz alá nem akarok választani, nekem nagyon nem mindegy a másik mit tud mit nem az ágyban meg kapcsolatban megadja e azt a pluszt amit a jelenlegi nem.
Nekem voltakepp muszáj lenne nyitnom másokra mert jelenleg a saját jövőm alatt vágom a fát. Zsákutcában élek.
Meg a másiknak amugy el kéne mondanom hogy van szexkapcsolatom átmenetre? Vagy nem muszaj?
Annyira amatőr vagyok ebben az egészben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!