Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megfelelő szeretőt találni?
A nők egy ilyen leírásra csak fujjogni fognak, de ha meglátják a magas kék szemű, sportos, gyerek szerető lovagot, akkor esélyesen aládfekszenek aztán beléd is szeretnek.
Tanulság: ne a helyzetedre keress jelentkezőt, hanem magadhoz olyat aki vonzódik hozzád.
1. Lehetőség:
Szintén házas, családos nők. Gondolom már van gyereked. Biztos az iskolában vannak olyan anyukák, akik hozzád hasonló helyzetben vannak. Ilyen irányban gondolkozz.
2. Lehetőség:
Internet. Vannak már kifejezetten ilyen oldalak. Viszont ez kockázatos, mert ha valaki ismerős meglát, akkor könnyen az asszony fülébe juthat.
3. Lehetőség:
Prostik. Fizetni kell, viszont a diszkréció 99,999%.
Nem vagy könnyű helyzetben. Én voltam már ilyen kapcsolatban, nem is vonzott különösebben a pasi, viszont jól kijöttünk szexileg. Nem akart válni, és én sem akartam többet.
Viszont ami nagyon nagy hátrány volt a kapcsolatunkban, hogy időre haza kellett mennie.
Az meg nekem nem megy, hogy stopperrel kell időt mérni mindenhez. Párszor elmentünk ide, oda, egyszer nyilvánosan is voltunk koncerten.
Azt akarom ezzel mondani neked, hogy ha kimondottan csak szexre kell és nincs időt több heti 2 óránál, akkor tényleg a fizetős nő a megoldás.
Ha van annyi minimális igényed saját magaddal is szemben, hogy érdekeljen valamennyire a nő, akkor meg olyat keress aki tuti nem fog beléd szeretni, se nem házas. Ez a nehezebbik része.
Bár én teljesen tudtam tartani ezt a diszkréciót, eszem ágában sem volt kavarni. Szerintem az egy nőt is minősít. Másfelől meg a nője előtt is szégyelltem a dolgot. De tudtam, hogy ha rájön és ellenzi, azonnal ki tudtam volna lépni a kapcsolatból.
Szóval van ilyen, csak ritka és keresni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!