Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A valós életben mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valós életben mennyire gyakori, hogy valaki felnőttként tudja meg, hogy más a biológiai apja, mint akit addig annak hitt?

Figyelt kérdés

A filmekben persze ez egy sokszorosan feldolgozott téma, hogy x év után előkerül egy egykori szerető és az addig stabilnak tűnő családi béke felborul, mert kiderül, hogy a feleség félrelépett vele és tőle van a gyerek. Legtöbbször a férj maga is akkor szembesül egy ilyen helyzettel és hát igen ilyenkor azért nem tudom meglehet bocsátani vagy sem. Hogy lehet ezt annyi időn keresztül eltitkolni?

Bár az is igaz, hogy a zsidók már az ókorban is tudták, hogy a gyermekeket az anyáról kell származtatni, mert az apa bizonytalan. Egyszer olvastam egy kutatást, hogy a második világháború előtt kb. 15% lehetett az ilyen gyerekek aránya a családokban, de a háború ideje alatt még tovább nőtt.

2021. okt. 25. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Pont ismerek egy ilyen lanyt. 18éves koraban tudta meg,hogy akit az apjának hitt nem az apja. A legdurvább az,hogy az apja egy nagyon kemény bűnöző volt aki addigra meg is halt.

Teljesen összetört. Orvosnak készült kitünő tanuló volt. Végül pszihiátriára került. Honapokig bent volt. Ma 30évesen is személyiségzavarral kűzd, illetve van neki diagnosztizált férfiak iranti kötődési problémája.

Kívülről semmit nem lehetne észrevenni. Egy nagyon szép magas 30as nőröl beszélünk. Az a tipikus hú,de szép.

Sőtt ismerek egy másikat is, ő meg csak 4éves,de nem tudja meg az apja sem,hogy nem az édesapja...

Szóval gyakoribb mint hisszük.😐

2021. okt. 25. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

55éves vagyok 22Voltam mikor egy tanfolyamon megismertem egy nöt Anyám keresztnevén szólított Anyámra úgy hasonlítok mintha ikrek lennénk.Egy koleszba voltak barátnök Ő mondta el nekem.Rögtön számon kértém a szüleimet addigra rég elváltak

Anya tagadott apa nem szólt semmít Késöbb csak annyít

Ki mondta.Sose tudtam meg az igazat de a saját családomba mindig idegennek éreztem magam.Azután apa meghalt a temetésén oda jött egy férfi a férjem szerint bőven lehetett az apám Magához ölelt és azt kérdezte hól az anyád?Nem volt ott.Utána azt mondta feltétlenül beszélnünk kel!Aztán soha többê nem láttam

De úgy megmaradt mint ha ma lett volna.Azóta is sokat gondolok erre

Igaz.ha csoda folytán rájönnék konkrét dolgokra ő màr nem lehetne a.szïvemben az apám ő ugyanis sajnos halott!

2021. okt. 25. 15:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valamért több véleményre számítottam, de úgy látszik mégis igencsak érzékeny téma ez.
2021. okt. 25. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező az.Fájó sebek sokáig a gyerek szégyelli magát.Mêg nêv nélkül is nehéz beszélni erről.
2021. okt. 26. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Régebben azt hittem, hogy a "kakukkfióka" jelenség kivételesen ritka. Aztán egy kolesztársam elmesélte, hogy az egyik unokatesója valószínűleg nem az apja vérszerinti gyereke. A 80-as évek elején voltak vad házibulik, és a fogamzásgátló tabletta nem volt akkoriban elég hatékony. Becsúszott a gyerek, nem is tudták, hogy kintről jött, csak amikor nagyobb lett és marhára hasonlított az egyik jóbarátra.:D

Egy olyan esetről tudok, ami évekkel ez előtt történt, az anyuka és az apuka is már elhunyt.Évekig nem volt baba, akkor még nem volt természetes a lombik. Aztán egyszer csak teherbe esett a nő. Elkezdték pletykálni, hogy ki az apa. Nagy valószínűséggel ő volt.

Egy másik esetről is tudok, ahol a sikertelen lombikon átesett anyuka feltűnően kedves volt egy munkatársával. Sokat beszélgettek, már-már baráti viszonyba kerültek.Aztán a srác meglátta a férjet, aki baromira hasonlított rá. Elmesélte, hogy elhívta magához a nő, sokáig gondolkodott, de mivel neki is már gyerekei, felesége volt, inkább nem ment. Onnantól távolságtartóbb lett a nő.

Inkább az lehet, hogy a nők ha gyereket akarnak, mindenre képesek. Szerintem többnyire így születnek a kakukkfiókák, és ez a legritkább esetben derül ki.

2021. okt. 29. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!