Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kollégámmal össze akadtunk.....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégámmal össze akadtunk.. hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Házas vagyok, lassan 1.5 éve. A kapcsolatom egyébként 10 éve tart. Szeretem a feleségem, tudom ez nem hihető pedig de. 10 évig el sem tudtam képzelni, hogy valamit is teszek ami ehhez hasonló. Nagyjából 3 éve van már egy kolléganőm, az elején nem sokat beszéltünk, aztán többször úgy hozta a sors, hogy együtt dolgoztunk. Számomra nem volt soha közömbös, szép nő és vonzó is. Egyszer ezt meg is beszéltük, hogy mind a ketten szimpatizálunk a másikkal, viszont neki is és nekem is van kapcsolatom. Ez ennyibe maradt. Miután tudtuk egymásról ezt, nehezebben tudtunk együtt dolgozni, kerültük is egymást.

A munkán kívül nem beszélünk egymással, soha nem írunk egymásnak. Egy városban élünk, van, hogy találkozunk, vannak közös pontok ahol osszefutunk melon kívül is, viszont eddig ez csak egy szimpla ,, tudom hogy tetszel és én is neked " helyzet volt.

Nagyjából 1 hónapja együtt dolgoztunk és magam sem értem hogyan, de elkezdett valami köztünk vibrálni. Egy ideig mind ketten küzdöttünk, nem foglalkoztunk vele, tudtuk nem helyes, azonban egy ponton valami elpattant és egymásnak estünk. Nem feküdtünk le, azonban volt intimitás bőven. Fogdostuk egymást és vadul csókolóztunk. Az első pár nap nagyon fájt, azóta sem történt semmi. Mintha mind ketten hallgatnánk még egymás előtt is erről. Ha találkozunk érezhető egyfajta feszültség, mikor emberek vannak körülöttünk, de ha ketten vagyunk jókat beszélgetünk.

Nemtudom mit érez, azóta sem beszélünk csak ha együtt melozunk.

A feleségem ettől függetlenül nagyon szeretem, de hiányzik az a vad és vágy ami a másikban meg van.. tudom, ez csak egy fellángolás viszont most úgy érzem, hiányzik a másik..

Szerencsére márciusban melohelyet váltok, szóval ez egy segítség, viszont addig tanácstalan vagyok.

Nem akarok rosszban lenni a kolléganőmmel, mert úgy érzem nem ezt érdemli, viszont ez nem én vagyok.. soha nem csináltam ilyet 34 év alatt.

Mitévő legyek ?

2021. okt. 22. 09:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem se mondd el. Azalatt a pár hónap alatt pedig próbáld minimalizálni a kontaktust azzal a kolléganővel. A gond csak az, hogy ha valóban a szenvedély hiányzik, az sajnos az új munkahelyeden is gyorsan tárgyra talál majd, úgyhogy ezen mindenképp dolgoznotok kell a feleségeddel.
2021. okt. 22. 12:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget. Megprobalom kiverni a fejemből ezeket és nem foglalkozni vele. Talán sikerül. Nagyon nehéz lesz, mivel azért ott van bennem a ,,mi lett volna ha" illetve nyilván akárhányszor találkozunk ott lesz bennünk a ,,valamit felbehagytunk" érzés. Talán jobb lesz ha elmegyek máshová.
2021. okt. 22. 12:06
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Engem enne a lelkiismeret, ha titokban tartanám
2021. okt. 22. 12:07
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

Enne a lelkiismeret, pontosan. Ezért elmondanád, hogy neked jobb legyen, ellenben a társadnak, aki nem tehet semmiről, legyen nagyon rossz. De nem baj, te hibáztál, könnyítesz a kis lelkeden és a párod meg kit érdekel...

aki hibázott, az cipelje csak magával. Elmondani csak azért, hogy a lelkiismeretén könnyítsen valaki, a legnagyobb szemétség.

2021. okt. 22. 12:14
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Ha megtettem, az az én hibám, igen. Vállalom érte a felelősséget.

De!

Bármennyire szánom-bánom, megtettem. És erről joga van tudni a páromnak.

2021. okt. 22. 12:16
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Növessz gerincet.
2021. okt. 22. 14:24
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

a nőnek joga van tudni

azok pontozzák eztnle, akik maguk is félrekúrtak és titkolóznak

joga van tudni a megcsalt félnek, mert akkor lehet nem maradna vele.

így meg át van cseszve az agya...

legyél ffi. és mondd el neki.

ez lenne az igazi bátorság, de ahhoz puhaöcs gyáva vagy.

2021. okt. 22. 14:44
 18/20 anonim ***** válasza:
41%
puhapöcs
2021. okt. 22. 14:45
 19/20 anonim ***** válasza:
35%
Vágd le a farkad, az segíteni fog.
2021. okt. 22. 19:50
 20/20 anonim ***** válasza:
31%

Ne mondd el, ne döntsd romba mindkettőtök életét.

Amúgy, meg kellett volna dugni. Ha már egymásnak estetek, akkor már mindegy...

2021. okt. 25. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!