Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégámmal össze akadtunk.. hogyan tovább?
Házas vagyok, lassan 1.5 éve. A kapcsolatom egyébként 10 éve tart. Szeretem a feleségem, tudom ez nem hihető pedig de. 10 évig el sem tudtam képzelni, hogy valamit is teszek ami ehhez hasonló. Nagyjából 3 éve van már egy kolléganőm, az elején nem sokat beszéltünk, aztán többször úgy hozta a sors, hogy együtt dolgoztunk. Számomra nem volt soha közömbös, szép nő és vonzó is. Egyszer ezt meg is beszéltük, hogy mind a ketten szimpatizálunk a másikkal, viszont neki is és nekem is van kapcsolatom. Ez ennyibe maradt. Miután tudtuk egymásról ezt, nehezebben tudtunk együtt dolgozni, kerültük is egymást.
A munkán kívül nem beszélünk egymással, soha nem írunk egymásnak. Egy városban élünk, van, hogy találkozunk, vannak közös pontok ahol osszefutunk melon kívül is, viszont eddig ez csak egy szimpla ,, tudom hogy tetszel és én is neked " helyzet volt.
Nagyjából 1 hónapja együtt dolgoztunk és magam sem értem hogyan, de elkezdett valami köztünk vibrálni. Egy ideig mind ketten küzdöttünk, nem foglalkoztunk vele, tudtuk nem helyes, azonban egy ponton valami elpattant és egymásnak estünk. Nem feküdtünk le, azonban volt intimitás bőven. Fogdostuk egymást és vadul csókolóztunk. Az első pár nap nagyon fájt, azóta sem történt semmi. Mintha mind ketten hallgatnánk még egymás előtt is erről. Ha találkozunk érezhető egyfajta feszültség, mikor emberek vannak körülöttünk, de ha ketten vagyunk jókat beszélgetünk.
Nemtudom mit érez, azóta sem beszélünk csak ha együtt melozunk.
A feleségem ettől függetlenül nagyon szeretem, de hiányzik az a vad és vágy ami a másikban meg van.. tudom, ez csak egy fellángolás viszont most úgy érzem, hiányzik a másik..
Szerencsére márciusban melohelyet váltok, szóval ez egy segítség, viszont addig tanácstalan vagyok.
Nem akarok rosszban lenni a kolléganőmmel, mert úgy érzem nem ezt érdemli, viszont ez nem én vagyok.. soha nem csináltam ilyet 34 év alatt.
Mitévő legyek ?
A legegyenesebb út, ha elmondod a feleségednek, hogy valami fellángolt benned más iránt (DE őt szereted, meg akarod oldani, ezért is mondod el) és hiányzik a szenvedély.
Frissítsétek fel a kapcsolatot!
A feleséged helyében én ennyiért is kitennélek, nálam zero tolerancia van.
Szóval ha már úgyis munkahelyet váltasz, akkor addig legyél felnőtt ember és bírd ki.
Amúgy igaza van a korábbi egyik válaszolónak. Nem kellett volna megmondanod, hogy tetszik. Igazából az első hibát ott követted el.
Emberek vagyunk mindannyian, megkívánhatjuk a habosbabos süteményt a cuki kirakatában, akkor is, ha az asszony szokásos pitéje vár otthon, ami amúgy a kedvenced. De mivel a feleséged szereted, nem eszel belőle. Ilyen egyszerű.
Ha megmondod másnak, hogy tetszik, az már felhívás keringőre, és ilyen helyzeteket szül. Ilyen "jaj vibráltunk nem tehetek róla de elpattant valami" helyzeteket.
38N
Kívánjátok egymást. Egymásnak estetek, ez egy nőnél azt jelenti, hogy akkor és ott megdughatod.
Te nem dugtad meg. Mert szereted a feleségedet, gondolom. Ezért is volt lelkiismeret furdalásod.
Innentől el kell felejteni ezt a nőt, úgy jársz a legjobban. Jó, hogy munkahelyet váltasz, ez segíteni fog.
43F
5.vagyok.Nem akarom megbántani az 1. hsz-t, de VÉLETLENÜL SE mond meg otthon, hogy majdnem megdugtad a munkatársnődet!!!
A nők ezt SOHA nem felejtik el! Van egy rokonom, akinek a férje piásan majdnem megdöntötte a munkatársnőjét egy nyaraláson, ő hozta haza a női szállóról. 40 év után is benne van a seb!
Ha elmondod, úgy felfrissíti a kapcsolatotokat, hogy költözhetsz haza anyádékhoz.
Mikor friss házas voltam, nekem is volt olyan munkahelyem, ahol a 19 éves kislány belémzúgott.29 éves voltam, gyerek még nem volt. Hogy úgy fogalmazzak, nem az a fajta lány volt, aki tud titkot tartani. Ha akkor és ott elviszem szállodába, tuti széttúrja a házasságomat, ebben 90 % -ig biztos vagyok. Bár nagyon kívánatos volt, utólag nem bántam meg, hogy leráztam.
38N vagyok, egyetértek az 5.hozzászólóval.
Ne mondd el otthon.
szerintem meg mondja el otthon.
a nőnek joga van tudni, és ennek alapján dönteni kettejükről.,
ha titkolja, akkor nemcsak megcsalta, de át is verte.
Szerintem meg az erkölccsőszök bujjanak csak el szépen!
NE mondd el otthon!!!! Ezért ne dobj el 10 évet. Legközelebb meg nyugodtan tovább is mehetsz ennél. A szex az szex a szerelem meg szerelem. Nem szabad a kettőt összemosni. Egy kis frissítés mindig kell, lásd Windows…. ne legyen lelkiismeretfurdalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!