Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek fordult elő ilyen, nők?
Hogy a pasitok megcsalt, de semmi jele nem volt, mindig ráért, ezerrel udvarolt, mobilja az asztalon, semmi titok, csak túl sok női ismerős a facen.
Viselkedése nem változott, semmi.
Kiderult csal egy házas nővel, aki akkor ír neki, amikor a pasim ráír, hogy lehet.
:-)))
Nem. Azóta is utánam kutakodik, nincs új párja és küldi a virágokat minden születésnapomra. És ennek hét éve. Hidd el, rajtad kívül léteznek normális emberek. Persze, én lennék a legboldogabb, ha lenne valakije de ez az ő döntése. Ettől függetlenül vicces, hogy te mindenkibe a saját lelkedben lévő sötétséget látod bele.
Az én lelkem nem sötét, azt te azért látod úgy, mert hát a szemed a fejedben van. ☺️😉
Gondolom te lehetsz a főnyeremény, ezért sem tud elszakadni tőled. Irigy is vagyok nagyon🙄🙃
26 os, azert mert nincs nyilvánosan bevállalt új párja, még nem jelenti, hogy nem k.ogat valakit rendszeresen.
Ebből, hogy te egyedul latod, ne indulj ki ezzel en is többször megjártam.
Volt a képbe házas nő, akit nem lehet felvállalni es akit előttem ismert, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!