Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen veletek is elő fordult már? Nagy szemétség?
Le mentem a két kutyámat megsetaltatni... Haza felé meg álltunk a házunk előtt, erre jön velem szembe az exem az új barátnőjével. Nagy szemétség, hogy el kapott a nevetés nem csak magamban? A nőt nekem teljesen az ellentétem, semmilyen, de smink és ez a mostani alternatív stílus.🤭🤦♀️
Tudom nem vicces, de még látott az exem és eléggé látszódott b3m tudta merre forduljon, eléggé el volt vorosodve a feje. Most legalább talált egy szponzort magának, én azért dobtam,mert nem vagyok egy férfiak se a bank automataja. Most talált magának egy huly... ét akihez oda cuccolhatott és nem az apjával és az öccsével kell együtt laknia.volt már olyan meg láttátok az exetek új nője /pasiját és nevetnetek kellet? N29
agyilag 12 vagy. mi volt ilyen vicces megis? a lany kinezete? ertelmes ember nem rohog ki mast, csak mert neki masmilyen a stilusa.
vagy az, hogy ugy erzed a pasid nem egy nagy szam es most talalt egy ‘balekot’ maganak? ezesetben magadon is rohogj szerintem, mert te is vele voltal x ideig, illetve hahytad, hogy kihasznaljon, lehuzzon. lehet az uj nojet szereti es jobban banik vele, mint veled;)
szerintem inkabb a pasinak egett a pofaja, hogy egy ilyen rohogcselo debillel kepes volt egyuttlenni.
szerintem inkabb a pasinak egett a pofaja, hogy egy ilyen rohogcselo debillel kepes volt egyuttlenni.
Egyetértek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!