Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen veletek is elő fordult már? Nagy szemétség?
Le mentem a két kutyámat megsetaltatni... Haza felé meg álltunk a házunk előtt, erre jön velem szembe az exem az új barátnőjével. Nagy szemétség, hogy el kapott a nevetés nem csak magamban? A nőt nekem teljesen az ellentétem, semmilyen, de smink és ez a mostani alternatív stílus.🤭🤦♀️
Tudom nem vicces, de még látott az exem és eléggé látszódott b3m tudta merre forduljon, eléggé el volt vorosodve a feje. Most legalább talált egy szponzort magának, én azért dobtam,mert nem vagyok egy férfiak se a bank automataja. Most talált magának egy huly... ét akihez oda cuccolhatott és nem az apjával és az öccsével kell együtt laknia.volt már olyan meg láttátok az exetek új nője /pasiját és nevetnetek kellet? N29
Ok ahogy gondolod.
De szánalmas kis igénytelen az ilyen nő a szememben legyen ő vagy akár ki. Igénytelen az összes ilyen nem adnak magukra hogy van egyáltalán gusztusa némelyik férfinek az ilyen nőhöz? Mint a mumusok. 0 smink, le nőtt haj,szedett védett goncok, erre van tényleg igény? Aki meg ad magára, minden utolsó ku.. a igaz? Ejjj de nagyon el vagytok tévedve páran. KB 1 hetet sem voltam vele együtt nyusziful ;) nem voltunk mi egy színvonalon 65 éves apjával és a testvérével(38eves bátyjával) lakott együtt egy 1,5 szobás panelban és csak a szponzort kereste, hogy meg tudjon lépni a kis k0csognek sikerült is. Jót nevettem drágám. Gondolkozz el ki röhög kint ;)
egy hetet se voltal egyutt a csavoval es akkora nagy hatassal volt rad, hogy meg ide is kerdest irogatsz az uj csajaval kapcsolatban? nevetseges vagy. a pasi valoszinuleg szarik rad, jol elvan az uj novel, te meg itt pattogsz es fikazod oket, semmi eleted, gondolkozz el, ki a szanalmas, o vagy te.
amugy lehet az uj csaja, nem full sminkben kioltozve megy le setalgatni.. ettol meg nem o lesz a nevetseges, hanem aki ezen 12 eves modjara rohogcsel.
Szóval nincs sminkelve, akkor már igénytelen.
Százszor inkább egy normális mentalitású csajom legyen, még h nem sminkeli magát is, mint egy ilyen magától elszállt cicababa, mint te.
Az, h szegények, te meg emiatt is lenézed, az meg külön szánalmas...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!