Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felmérte a terepet vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmérte a terepet vagy ártatlan megjegyzés volt a részéről?

Figyelt kérdés

egyik férfi ismerősöm (nős, gyerekes) nem kérdezte meg konkrétan, hogy éppen van-e párom, hanem kerülőúton tudakolta meg.

éppen padlón voltam valami miatt, és rosszkedvű, erre azt mondta, hogy kéne melléd valaki, egy társ, barát vagy SZERETŐ.

akkor nem kapcsoltam időben, hogy tkp.-en ő ezel ki akarja deríteni, hogy van-e valakim, hanem teljesen őszintén és ösztönösen rávágtam, hogy nem kell most senki, nem vagyok jó passzban...

tehát megtudta, hogy szabad préda vagyok.

ezen a szerető szón is csak utóbb gondolkoztam el... miért használta ezt is? szerető az, aki 3. fél egy pár mellett, titokban.

aztán pár hét múlva megkérdezte tőlem, hogy mennyire fontos nekem a szexualitás.

aztán nem történt azóta semmi, ez hónapokkal ezelőtt volt, de mindig érdeklődött mi van velem, hol tart az életem, szakmailag is.

szerintetek felmérte a terepet, akarhatott valamit, csak nem merte meglépni, vagy semmi különös, csak úgy mondta?

2021. okt. 8. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
#10 hidd el hogy a félrelépők nem így értelmezik 😂 úgy értik a "semmit" hogy csak dugás, szex lehet de többet, kapcsolatot ne akarj tőlük
2021. okt. 8. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha nekem ilyet mond egy férfi, hogy nekem mi kéne, utána mosoly nélkül csak igen/nem kérdésekre válaszolok.
2021. okt. 8. 14:15
 13/15 A kérdező kommentje:
12 berágtál volna rá?
2021. okt. 8. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem, ez nem berágás. Ilyet tipik öregebb faszikák mondanak, mikor nagyon a szexről akarnak veled beszélni.
2021. okt. 8. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem ignoráld a pasit, legyen kis méltóságod. Egyértelműen nem akar tőled semmit, csak itt verbálisan maszturbál rád, biztos izgatja, hogy ilyen témákat dobhat be. Nő vagyok, engem ez a folyamatos célozgatás nagyon zavarna, szóval vagy leállítanám ("igazad volt, köztünk valóban helytelen lenne bármi, hiszen családos ember vagy, ne is hozzuk fel többször ezt", vagy kerülném.
2021. okt. 8. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!