Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérte a terepet vagy ártatlan megjegyzés volt a részéről?
egyik férfi ismerősöm (nős, gyerekes) nem kérdezte meg konkrétan, hogy éppen van-e párom, hanem kerülőúton tudakolta meg.
éppen padlón voltam valami miatt, és rosszkedvű, erre azt mondta, hogy kéne melléd valaki, egy társ, barát vagy SZERETŐ.
akkor nem kapcsoltam időben, hogy tkp.-en ő ezel ki akarja deríteni, hogy van-e valakim, hanem teljesen őszintén és ösztönösen rávágtam, hogy nem kell most senki, nem vagyok jó passzban...
tehát megtudta, hogy szabad préda vagyok.
ezen a szerető szón is csak utóbb gondolkoztam el... miért használta ezt is? szerető az, aki 3. fél egy pár mellett, titokban.
aztán pár hét múlva megkérdezte tőlem, hogy mennyire fontos nekem a szexualitás.
aztán nem történt azóta semmi, ez hónapokkal ezelőtt volt, de mindig érdeklődött mi van velem, hol tart az életem, szakmailag is.
szerintetek felmérte a terepet, akarhatott valamit, csak nem merte meglépni, vagy semmi különös, csak úgy mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!