Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérte a terepet vagy ártatlan megjegyzés volt a részéről?
egyik férfi ismerősöm (nős, gyerekes) nem kérdezte meg konkrétan, hogy éppen van-e párom, hanem kerülőúton tudakolta meg.
éppen padlón voltam valami miatt, és rosszkedvű, erre azt mondta, hogy kéne melléd valaki, egy társ, barát vagy SZERETŐ.
akkor nem kapcsoltam időben, hogy tkp.-en ő ezel ki akarja deríteni, hogy van-e valakim, hanem teljesen őszintén és ösztönösen rávágtam, hogy nem kell most senki, nem vagyok jó passzban...
tehát megtudta, hogy szabad préda vagyok.
ezen a szerető szón is csak utóbb gondolkoztam el... miért használta ezt is? szerető az, aki 3. fél egy pár mellett, titokban.
aztán pár hét múlva megkérdezte tőlem, hogy mennyire fontos nekem a szexualitás.
aztán nem történt azóta semmi, ez hónapokkal ezelőtt volt, de mindig érdeklődött mi van velem, hol tart az életem, szakmailag is.
szerintetek felmérte a terepet, akarhatott valamit, csak nem merte meglépni, vagy semmi különös, csak úgy mondta?
nem azóta semmi ilyesmi nem történt... sőt, egyszer sírtam, mert kivoltam vmi miatt készülve, ő mondott pár vigasztaló szót, majd küldött egy üzenetet, hogy többet ne beszéljek neki privát dolgokról, mert köztünk nem lehet semmi.
én sosem mozdultam rá, ő jött oda hozzám, amikor sírni látott, akkor elmondtam, mi történt, tényleg súlyos dolog... meglepett, hogy azt írta, nem lehet semmi, mert sosem akartam tőle semmit.
"többet ne beszéljek neki privát dolgokról, mert köztünk nem lehet semmi"
Becsülendő, hogy ezt így megírta, kérdés, hogy mennyire gondolja komolyan, és ő mennyire fogja ehhez tartani magát.
"aztán pár hét múlva megkérdezte tőlem, hogy mennyire fontos nekem a szexualitás."
Most akkor ez volt, vagy hogy azóta semmi ilyesmi nem történt?
Lehet puhatolódzott, aztán észbe kapott és rájött hol a helye...
azt gondolom, azzal, h. leszögezte,nem lehet semmi, egyben elárulta, hogy ő agyalt azon, mi lenne, ha törtnét volna valami.
azóta még egyszer szóba hozta a szexet, hogy a férfiak szexfantáziája milyen, és megdöbbennék, ha tudnám, hogy miket fantáziálhatnak rólam.
visszakérdeztem, hogy rám célzott, jól értettem.
azt mondta igen.
de ez is milyen, hogy ezt a témát csak úgy bedobta...
most akkor ő is fantáziálgatott rólam, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!