Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felmérte a terepet vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmérte a terepet vagy ártatlan megjegyzés volt a részéről?

Figyelt kérdés

egyik férfi ismerősöm (nős, gyerekes) nem kérdezte meg konkrétan, hogy éppen van-e párom, hanem kerülőúton tudakolta meg.

éppen padlón voltam valami miatt, és rosszkedvű, erre azt mondta, hogy kéne melléd valaki, egy társ, barát vagy SZERETŐ.

akkor nem kapcsoltam időben, hogy tkp.-en ő ezel ki akarja deríteni, hogy van-e valakim, hanem teljesen őszintén és ösztönösen rávágtam, hogy nem kell most senki, nem vagyok jó passzban...

tehát megtudta, hogy szabad préda vagyok.

ezen a szerető szón is csak utóbb gondolkoztam el... miért használta ezt is? szerető az, aki 3. fél egy pár mellett, titokban.

aztán pár hét múlva megkérdezte tőlem, hogy mennyire fontos nekem a szexualitás.

aztán nem történt azóta semmi, ez hónapokkal ezelőtt volt, de mindig érdeklődött mi van velem, hol tart az életem, szakmailag is.

szerintetek felmérte a terepet, akarhatott valamit, csak nem merte meglépni, vagy semmi különös, csak úgy mondta?

2021. okt. 8. 12:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Felmérte a terepet, benne lennél-e vele, családos emberrel egy kis akármiben. Néha újra rákérdez, hátha közben már aktuálissá vált a dolog.
2021. okt. 8. 12:15
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Ma ilyen naiv kislány nap van itt a gyk-n? 😆🤦‍♂️😆
2021. okt. 8. 12:15
 3/15 A kérdező kommentje:

nem azóta semmi ilyesmi nem történt... sőt, egyszer sírtam, mert kivoltam vmi miatt készülve, ő mondott pár vigasztaló szót, majd küldött egy üzenetet, hogy többet ne beszéljek neki privát dolgokról, mert köztünk nem lehet semmi.

én sosem mozdultam rá, ő jött oda hozzám, amikor sírni látott, akkor elmondtam, mi történt, tényleg súlyos dolog... meglepett, hogy azt írta, nem lehet semmi, mert sosem akartam tőle semmit.

2021. okt. 8. 12:19
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

"többet ne beszéljek neki privát dolgokról, mert köztünk nem lehet semmi"

Becsülendő, hogy ezt így megírta, kérdés, hogy mennyire gondolja komolyan, és ő mennyire fogja ehhez tartani magát.

2021. okt. 8. 12:20
 5/15 anonim ***** válasza:

"aztán pár hét múlva megkérdezte tőlem, hogy mennyire fontos nekem a szexualitás."

Most akkor ez volt, vagy hogy azóta semmi ilyesmi nem történt?

Lehet puhatolódzott, aztán észbe kapott és rájött hol a helye...

2021. okt. 8. 12:27
 6/15 A kérdező kommentje:

azt gondolom, azzal, h. leszögezte,nem lehet semmi, egyben elárulta, hogy ő agyalt azon, mi lenne, ha törtnét volna valami.

azóta még egyszer szóba hozta a szexet, hogy a férfiak szexfantáziája milyen, és megdöbbennék, ha tudnám, hogy miket fantáziálhatnak rólam.

visszakérdeztem, hogy rám célzott, jól értettem.

azt mondta igen.

de ez is milyen, hogy ezt a témát csak úgy bedobta...

most akkor ő is fantáziálgatott rólam, vagy mi?

2021. okt. 8. 12:53
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Egyértelműen igen. Férfiból van, bejössz neki - családos, de azért fantáziálni szabad. Benne lett volna sztem korábban másban is, csak közben észbekapott és/vagy rájött, hogy nem vagy erre vevő.
2021. okt. 8. 13:04
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
" mert köztünk nem lehet semmi."=nem fogtok járni nem hagyja el a családot, csak szex lehet.
2021. okt. 8. 13:18
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésedhez leírt infók alapján még bármi is lehetett volna a fejében. A kiegészítő infók alapján viszont egyértelmű mi a pálya. Meg akar búbolni, de úgy hogy közben ne szerelmesedj bele mert szexen kívül semmit sem akar tőled, szóval érzelemmentesen feküdj alá csak a dugás miatt. Mivel erre nem vetted a lapot ezért nem nyomul ezerrel, de időnként fel fogja mérni a terepet mi a pálya benne lennél-e a "csak szex"-ben.
2021. okt. 8. 13:26
 10/15 A kérdező kommentje:
én úgy értelmeztem azt a köztünk nem lehet semmi szöveget, hogy semmi, szex sem, mert az már valami.
2021. okt. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!