Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Kinek higgyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kinek higgyek?

Figyelt kérdés

Párommal 15 év után, elválnak az útjaink.

Ausztriában dolgozik 3 éve, péntek este jön, vasárnap délután megy vissza.

Múlt héten pénteken az egyik munkatársa felesége elkezdett fura dolgokat mondani a páromról.

Amikor haza jött kérdőre vontam, mindent tagadott,majd a telefonját elvettem és ráírtak 2 barátjára is a nevében, hogy lebukott mert kiderült Anett is és Zsuzsi is.

Az egyik konkrétabban fogalmazott, például mondtam hogy bravo h.lye mondtam ülj a s.ggeden. nem iriggyellek. Talán ha szerencséd van Zsuzsi letagadja. Ne mondj el mindent mert tuti nem bocsájt meg.stb ezek szerintem egyértelmű mondatok voltak. Majd felhívtak, egyből mondta hogy hűha... és ő nem tud semmit csak gondolta hogyha a férjem ezeket írja biztosan igaz, mert a cégnél hallott pletykákat hogy talán a párom kikezdett a csajokkal de a párom nem mondott neki sem igent sem nemet mikor ő megkérdezte.

A drága viszont azóta is tagad, sőt váltig állítja hogy nem csalt meg. Amit nehezen tudok elhinni, ezek után meg pláne.

Tudom, és tudja az eszem hogy nem kellene megbocsájtanom. A szivem viszont egészen mást mond.

Van egy 4 éves lányunk. Családban szerettem volna felnevelni, ráadásul sajnos nem dolgozom, mert azt mondta hogy nem kell mert egyedül nem fogom tudni az ovit megoldani, és ne stresszeljük magunkat ezzel is.

Igen tisztában vagyok vele hogy ez volt a célja hogy kiszolgáltatott legyek és bármit megtudjon mellettem csinálni mert úgysem fogom elhagyni.

Szó mi szó, ezen kívül ép ésszel szeretnék gondolkodni. A ruháját kidobáltam, a pénzét vissza adtam, épp aznap adta ide a fizetést, néhány hónapja vettünk egy felújítandó házat, és annak a kulcsát is oda adtam.

Na már most, a ház az én nevemen van, és az autója is.

Köteles vagyok én ezeket neki vissza adni?? Ezek után?

2021. okt. 7. 02:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%

Ha a nőnevén van ház is,kocsi,akkor az övé. Mindegy ki vette. Ilyen egyszerű.

Én fognám és vagy eladnám őket, ebből pénzt teremtve a gyereknek, vagy megtartanám. Visszaadni? Ugyanmár! Gondolt volna erre, mikor megcsalt.

2021. okt. 7. 08:38
 22/33 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem házasok, akkor nem közös a vagyon. Aki nevén van, azé.

Mindemellett a hölgy hozzállása, hogy ha a hapsi csalt, akkor nem érdemel semmit:)) azért a vagyonjog nem teljesen így működik. Nőként írom egyébként.

Nyilván szörnyű lehet a felismerés, hogy megcsalnak. De ennek a fizetéshez meg az ingatlan tulajdonjogához semmi köze.

2021. okt. 7. 08:53
 23/33 anonim ***** válasza:
49%
Én sem szeretem amikor a nőket ekézik, nőként, de az sem jogos, ha ki akarod bosszúból semmizni, ő meg mehet a híd alá... Hosszú pereskedésnek nézhettek elébe, mert habár csalni nem szép, de a vagyonjog nem erkölcsi alapon jár valakinrk vagy nem jár, ahogy előttem is írták, hanem azt illeti aki kiperkálta a penzt.
2021. okt. 7. 11:48
 24/33 A kérdező kommentje:
Igen végülis természetes.... soha nem gyűjtötte volna össze a házra valót... még szerencse hogy én a gyedemet nem gyűjtöttem össze mert ergo leszarja hogy nem tudok elmenni vásárolni, sőt a patikában sem pedig beteg a gyerekünk.
2021. okt. 7. 12:11
 25/33 anonim ***** válasza:
49%
Akkor ideje dolgozni menni.
2021. okt. 7. 12:26
 26/33 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem keress egy jó ügyvédet, ő felvázolja a lehetőségeidet, képben van az aktuális jogszabályokat illetően, kompetensebb, mint, hogy itt laikusok okoskodunk.
2021. okt. 7. 12:27
 27/33 anonim ***** válasza:
89%
Az ügyvéd a legtisztább.
2021. okt. 7. 12:49
 28/33 anonim ***** válasza:
51%
Szintem is keress ügyvedet, aki meg úgy velekedik, hogy egy olywn embert nem kell kisemmizni aki megcsalja a gyermeke anyját, ezzel kilátásba helyezve a családi élet felborítását, az gondolkodjon el a miérteken és hogyanokon.
2021. okt. 7. 12:50
 29/33 anonim ***** válasza:
82%
28, Írták már hogy a tulajdonjog nem erkölcsi alapon megy. 😃 Ha ki lehet így semmizni és más nevére vesz a saját pénzén házat, akkor egy balek a csávó.
2021. okt. 7. 12:53
 30/33 A kérdező kommentje:
Én egész életemet végig dolgoztam amíg nem volt gyerekünk. Természetesen az hogy reggel 5kor elkell indulni dolgoznom délelőtt, délután pedig este 8kor végeznék, az ovival kapcsolatosan ez megoldhatatlan. Haza is jöhetett volna és valamilyen úton jobban meg lehetett volna oldani. De könnyebb volt neki kint..
2021. okt. 7. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!