Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Kinek higgyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kinek higgyek?

Figyelt kérdés

Párommal 15 év után, elválnak az útjaink.

Ausztriában dolgozik 3 éve, péntek este jön, vasárnap délután megy vissza.

Múlt héten pénteken az egyik munkatársa felesége elkezdett fura dolgokat mondani a páromról.

Amikor haza jött kérdőre vontam, mindent tagadott,majd a telefonját elvettem és ráírtak 2 barátjára is a nevében, hogy lebukott mert kiderült Anett is és Zsuzsi is.

Az egyik konkrétabban fogalmazott, például mondtam hogy bravo h.lye mondtam ülj a s.ggeden. nem iriggyellek. Talán ha szerencséd van Zsuzsi letagadja. Ne mondj el mindent mert tuti nem bocsájt meg.stb ezek szerintem egyértelmű mondatok voltak. Majd felhívtak, egyből mondta hogy hűha... és ő nem tud semmit csak gondolta hogyha a férjem ezeket írja biztosan igaz, mert a cégnél hallott pletykákat hogy talán a párom kikezdett a csajokkal de a párom nem mondott neki sem igent sem nemet mikor ő megkérdezte.

A drága viszont azóta is tagad, sőt váltig állítja hogy nem csalt meg. Amit nehezen tudok elhinni, ezek után meg pláne.

Tudom, és tudja az eszem hogy nem kellene megbocsájtanom. A szivem viszont egészen mást mond.

Van egy 4 éves lányunk. Családban szerettem volna felnevelni, ráadásul sajnos nem dolgozom, mert azt mondta hogy nem kell mert egyedül nem fogom tudni az ovit megoldani, és ne stresszeljük magunkat ezzel is.

Igen tisztában vagyok vele hogy ez volt a célja hogy kiszolgáltatott legyek és bármit megtudjon mellettem csinálni mert úgysem fogom elhagyni.

Szó mi szó, ezen kívül ép ésszel szeretnék gondolkodni. A ruháját kidobáltam, a pénzét vissza adtam, épp aznap adta ide a fizetést, néhány hónapja vettünk egy felújítandó házat, és annak a kulcsát is oda adtam.

Na már most, a ház az én nevemen van, és az autója is.

Köteles vagyok én ezeket neki vissza adni?? Ezek után?

2021. okt. 7. 02:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
75%
Mégha meg is csalt, nem fogja odaadni neked "kárpótlásul" a lakást, kocsit, azért ne nézd már verébnek.
2021. okt. 7. 06:20
 12/33 anonim ***** válasza:
74%
Istenem ezek a kommentek itt, pláne a 40 éves nő kommentje. Normálisak vagytok ti? Aza baj a való életben is egyre több ilyen söpredék ember van...
2021. okt. 7. 06:25
 13/33 anonim ***** válasza:
28%
Szeretem az ilyen ingyenélő madamokat :D igazi bizniszmenek.
2021. okt. 7. 06:38
 14/33 anonim ***** válasza:
66%
10, Közösen vették? Azt írja hogy nem dolgozik, akkor miből? Úgy vették max közösen, hogy a nő kinézte a pasija meg kifizette. 😃
2021. okt. 7. 06:57
 15/33 anonim ***** válasza:
94%

Mért lenne alaptalan a sztori. Én teljesen átérzem azt amit a kérdező mond, az én párom is ausztriában van, péntek éjszaka haza jön vasárnap megy vissza.

Sajnos ez benne van a pakliban hogy idővel elhidegül tőled és talál kint magának mást. Mi is azért beszéltük meg, hogy x hónapon belül hazajön, vagy egy kicsit közelebb keres munkát a határhoz.

Most még dolgozik benned a harag. Azt tudja majd bizonyítani hogy a házat ő is vette, szerintem üljetek le és beszéljétek meg, hogy ki hol marad, kinek mire van igénye. Sokkal jobb békében elvállni, mint haraggal.

2021. okt. 7. 07:06
 16/33 anonim ***** válasza:
94%
Ha 50 50 a ház akkor közös. Ha nem közösen vették, akkor azé, akinek a nevén van
2021. okt. 7. 07:13
 17/33 anonim ***** válasza:
93%
#14 mert az elképzelhetetlen hogy a gyerek előtt volt munkája és megtakarítása is ugye?
2021. okt. 7. 07:15
 18/33 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk szüleimnél volt hasonló a történet. Azzal a különbséggel, hogy elváltak rövid időn belül, de együtt maradtak és így alakult ki az élettársi kapcsolat, amiben együtt teremtettek elő két hatalmas földterületet és egy lakást.

Anyám otthon volt velem szinte végig, félállásban dolgozott, apám meg hozta a pénz nagy részét.

Más miatt váltak, de az nem változtat az ügy kimenetelén

Vagyonmegosztás első kör: mindenkinek az járt, ami a nevén volt: anyámnak a ház (ezt ajándékozta neki, mikor a válás után újra összejöttek), apámnak a két birtok (amit együtt teremtettek meg már a válás után). Apámnak ez nem tetszett, mondván anyám semmit nem dolgozott, csak otthon babázott, aztán az ügyvédje betömte a száját a "szerzésben való közreműködés" szóval, ami arra vonatkozik, hogy a gyereknevelés főállásnak minősül, tehát fele-fele jár mindenkinek hivatalosan.

Második kör: apám ismét rápróbált a házra, tulajdoni hányadot akart. A bíróság ezt elutasította végül, de volt egy pont, ahol volt erre lehetőség. Válaszul anyám az apám nevén lévő többi vagyonnal akarta ugyanezt. Hiszen, ha neki jár a ház fele, anyámnak miért is ne járna a birtokok fele?

Harmadik kör: apám ismét bűvészkedni akart a házért, egyre kisebb részt követelt, de elbukta a pert.

9 év pereskedés után azzal zárult a történet, hogy minden maradt annak a nevén, akién volt, tisztán.

2021. okt. 7. 07:16
 19/33 anonim ***** válasza:
74%

17, Nem derült ki. Annyit tudunk, hogy most nincs pénze és munkája sem. Egyelőre csak egy ragozásból gondoljátok h közösen vették.

Ha úgy mondom, hogy egy haverommal elmentünk vásárolni, akkor átmehetek hozzá elhozni a cuccait amit a saját pénzén vett? 😃

2021. okt. 7. 07:18
 20/33 anonim ***** válasza:
86%

#19 nem derült ki. De az se hogy csak a pasi fizette.

Szóval kicsit hamar itelkezel.

Nem szeretem ezeket az egyből a nő az aranyaso kommenteket. Igen a semmizd ki biztatasok is gáz. Gondolom eliteled ezeket az embereket. Pedig te se vagy jobb.

2021. okt. 7. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!