Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit higgyek / Kinek higgyek?
Tegnap találtam a postaládánkban egy levelet és egy rózsát. A levélben azt taglalja, hogy milyen jó volt az este a barátnőmmel.
2 éve vagyunk együtt. Az ő részéről volt már egy megcsalás, amit megbocsátottam, mert én is hibás voltam 1-2 dologban. Most viszont nem tudom, hogy mit higgyek. Nem kamu szagú ez a levél az internet világában? Vagy megint megcsalt?
Ő tagadja persze.
Ti mit tennétek a helyemben?
Egy rózsa hogy fér be a postaládába?
Ez lehet akár igaz, vagy szivatás, ismerni kellene a körülményeket.
Szerintem nekem. Megcsalt megint és ha tagadhatatlanul rábizonyítod, most is a te hibád lesz.
33/f
Tagadja? Ki hitte volna.
Van gond. Ez a nő semmibe vesz. Illetve ez nem igaz, hiszen valami miatt jó vagy neki, amíg a többi pasival kúrálgatja magát. Ha ez neked jó...
Mutogatta a telefonját, hogy nincs is ilyen ember akivel beszélgetne. De simán lehet óvatosabb is. Nem tudom mit tegyek.
Az eddigi válaszokat köszi, még várok tippeket mások mit tennének.
2 éve a barátnőd, és nem érzed, ha hazudik?
Más jelek is vannak, melyek arra utalnak, hogy megcsalt?
Ő hogy reagált? Nyugodtan, vagy ideges lett?
Utolsó
Nem érzem úgy most, hogy hazudna. Ezért kérdezem, hogy nem kamuszagú-e. De nem tudhatom sajnos biztosan. Jelei nincsenek, hogy szar lenne köztünk.
Meglepődötten reagált, és mondta, hogy el ne higgyem, persze ideges is lett.
Érdemes lenne körülnézni a társaságban/környezetetekben, ki akarhat ártani nektek... hogy ideges lett, az sztem nem számít, én is az lennék, pedig 12 éves hűséges házasságban élek...
Egyrész alapból az írott levél 2019-ben hulla fölösleges, nekem rögtön az ugrik be, h csak azért kellett, hogy a közös postaládába kerüljön, hogy megtalálhasd... meg hát ha megcsalna, nyilván nem mondaná el a faszinak, hol a közös otthonotok... nekem kamugyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!