Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit higgyek / Kinek higgyek?
Tegnap találtam a postaládánkban egy levelet és egy rózsát. A levélben azt taglalja, hogy milyen jó volt az este a barátnőmmel.
2 éve vagyunk együtt. Az ő részéről volt már egy megcsalás, amit megbocsátottam, mert én is hibás voltam 1-2 dologban. Most viszont nem tudom, hogy mit higgyek. Nem kamu szagú ez a levél az internet világában? Vagy megint megcsalt?
Ő tagadja persze.
Ti mit tennétek a helyemben?
Az a baj sokat kell utaznom a munkámból kifolyólag,szóval haza is kísérhette a kapu aljig vagy az ajtóig...Konkrét dátumot nem ír mikor történt.
Amolyan bocsánatkérő levél valakitől.
Bocsánatkérő? Miért, h nem dugta elég mélyen, vagy mi...?
Am nemtom, ha én sumákolnék, sztem alap józan paraszti ész, h nem kísértetem haza magam a közös lakásig, minél kevesebbet tud rólam, annál jobb... főleg, h a barátnőd már megcsalt egyszer, szal gondolom ennél sokkal óvatosabban csinálná...
Nemtom, olyan fura, valahogy nem áll össze...
Nekem is, ahogy írod zavaros. De mi van ha nem volt óvatos?
Meg bennem van az, hogy mivan ha mégis megcsalt...
A srác akivel megcsalt a barátnőm ő tudja a címünket de neki se híre azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!