Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy megcsalt?
A barátommal kulön töltöttünk egy hónapot, mert külföldre kellett menjek.
5 napja tértem vissza es vagyunk egyutt, de a 4 ik nap ereztem, hogy fájdalmam van pisiles közben.
Elmentem egy laborba, ahol pár óra múlva kiderult, hogy vizeletfertőzesem van, kezdődő, mert csak két plusz volt benne. Elküldik tenyészetre, es pénteken derül ki, hogy milyen kórokozó okozta a fertőzést.
Tehat védekezés nelkul szexeltünk első naptól es ilyen problema lépett fel
En nem csaltam meg, de őt gyanítom régóta, hogy él a lehetőségeivel
Ez a kérdező teljesen bolond.
Most tényleg önigazolásért jöttél ide a hülyeségedhez? Nem fogod megkapni
#37, a húgyhólyagjától pár centis cső a húgycsö felszíni végéig, amely a hüvelybemenetéhez közel van. Gondolom, erre céloztál. Igen, van esélye, hogy a barátja fertőzte meg, de bár nem vagyok orvos, mégis úgy sejtem, hogy nem kizárólag nemi úton lehet egy ilyen fertőzést elkapni.
Kérdező, ha meglesz a tenyésztés eredménye, az segít, de még az sem biztos. A barátodnak is le kell adnia egy tenyésztésre alkalmas anyagot, reggel, pisilés előtt, az urológus által adott mikroszkópi tárgylemezre kell a pénisze "fejésével" nyert nedvességet fölkennie. Ha a két tenyésztés baktériumflórája megegyezik, akkor lehet tudni, hogy... hmmm... mit is? Hát azt, hogy egymást fertőztétek. Semmi többet. Te éppúgy elkaphattál valami baktériumot akár a saját székletedből, ilyesmi megesik.
Egyetértek többekkel: te nem bízol a barátodban, nem a kiútat, hanem a vétkessége bizonyítékát keresed. A fertőzésre van orvosság, nyomtalanul eltűnik, de a bizalmatlanság kiirthatatlan. És azzal nem ő fertőzött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!