Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy megcsalt?
A barátommal kulön töltöttünk egy hónapot, mert külföldre kellett menjek.
5 napja tértem vissza es vagyunk egyutt, de a 4 ik nap ereztem, hogy fájdalmam van pisiles közben.
Elmentem egy laborba, ahol pár óra múlva kiderult, hogy vizeletfertőzesem van, kezdődő, mert csak két plusz volt benne. Elküldik tenyészetre, es pénteken derül ki, hogy milyen kórokozó okozta a fertőzést.
Tehat védekezés nelkul szexeltünk első naptól es ilyen problema lépett fel
En nem csaltam meg, de őt gyanítom régóta, hogy él a lehetőségeivel
Az ilyen gyulladásos dolgoknak is van lappangási ideje. Bárhol összeszedhetted, akár hetekkel korábban.
De ahogy már előttem írták, ha te eldöntötted, akkor biztos úgy van.
Ha szexuális úton terjedő betegség okozta, akkor fordulhat elő, hogy megcsalt. Addig bármilyen más fertőzést össze lehet szedni egy nyilvános wc-ben, vagy akár úgy is, hogy nem mosol kezet wc ELŐTT, és az után, hogy megtapogattál valamit, amit más fertőzésben szenvedő. Márpedig kb senki nem mos előtte kezet.
Amúgy simán mondhatja majd ő is, hogy tőled kapta el, vagy te csaltad meg, mert neki tünete sincs. Akkor mit csinálsz? Döntsd el, hogy akarsz-e ilyen kapcsolatban lenni, ahol már amúgy is sejted, hogy félrejár. Nem kell orvosi papír a megcsalásról ahhoz, hogy szakíthass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!