Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy megcsalt?
Figyelt kérdés
A baratom spermaja mindig fehéres, és most volt köztunk egy szünet és gyanítottam hogy megcsalt, nem tudom, ha igaz, mindent tagad, de a spermaja nagyon víz szerü volt, mennyisegileg normalis amúgy2021. ápr. 13. 22:11
1/16 anonim válasza:
Igen. Egy 40-es anyukával. Most már mindegy...
2/16 A kérdező kommentje:
Negyvenesek vagyunk, terveztuk az eskuvöt
2021. ápr. 13. 22:16
3/16 anonim válasza:
Szerintem ne tervezz semmit. Most komolyan... Ebből a megcsalásra gondolsz? Mivan ha csak kiverte?
4/16 anonim válasza:
Lehet csak beteg volt. Pl nekem napi 3 neocitrantól is ugyanilyen fura változás jött elő amíg kúráltam magam.
5/16 anonim válasza:
Te ugyanaz vagy amelyik 24 szűz lány és lett volna egy randija egy 62 évessel?
6/16 A kérdező kommentje:
Nem en 44 vagyok
2021. ápr. 13. 22:30
7/16 anonim válasza:
Itt most arra celoztam hogy kamu a kérdés. 44 évesen nem lehetsz ennyire tudatlan. A sperma egy csomó mindentől megváltozhat. Ha kiverem utána nekem is átlátszó lesz egy két napig. Inkább a viselkedését figyeld.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem nagyon volt alkalma verni tegnap, mert dolgozott es egy kolleganöje tarsasagaban volt
2021. ápr. 13. 22:47
9/16 anonim válasza:
Csatlakoznék a felettem szólókhoz, komoly baj van a kapcsolatotokban ha egyből a félrelépés jut eszedbe és azonnal mindenre elkezdesz féltékenykedni. Ha okod van rá az más helyzet, de ha betegesen féltékeny típus vagy attól ugyanúgy zátonyra tud futni egy kapcsolat. Mert vagy önmagadban nem bízol, vagy a bizalom nincs meg köztetek. Az agyára fogsz menni akár félrelép, akár nem.
Amúgy a kérdésedre válaszolva a sperma "színe" vagy három tucat dologtól változhat.
10/16 anonim válasza:
Ha mindennap elsül, akkor sűrű, fehér. Ha gyűlik, akkor sárgásabb, hígabb. De inkább tényleg az a baj, hogy 40 évesen ott tartasz gondolatban, hogy megcsalt és a gyakorin vársz ,megerősítést hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!