Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Találkoznom kell vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznom kell vele, hogy kiderüljön, mi van köztünk?

Figyelt kérdés
Megismertem egy házas, családos 40 éves férfit. Nagyon hamar kiderült, hogy totál egy hullámhosszon vagyunk, ami mindkettőnknek teljesen egyértelmű. Tehát magától értetődő volt már 1-2 hét beszélgetés után, hogy full ugyanúgy gondolkozunk, ugyanaz az értékrendünk, stb-stb., a vonzalom irtó erős. Mikor ez tudatosult bennünk, vallottunk egymásnak, de megbeszéltük, hogy nem lehet köztünk semmi. Próbáltuk tartani a távolságot, de nem igazán jött össze, mivel tovább beszélgettünk, lelkiztünk, mikor a másik már nagyon hiányzott. Aztán megint áttárgyaltuk, hogy ennek semmi értelme, mert nem lehet köztünk semmi. Szóval azóta nem beszéltünk. Azóta nagyon sokszor voltam már azon a ponton, hogy nem bírom, hogy ne keressem, de valahogy mindig erőt vettem magamon és nem kerestem. Tudom, hogy ő is ugyanígy van ezzel, érzem... Viszont nekem ez már nagyon rossz. Nagyon bosszantja a fantáziámat, hogy mi ennyire egy húron pendülünk. Az a helyzet, hogy még nem is találkoztunk személyesen. Azt hiszem, ha találkoznánk, az segítene lezárni, mert kiderülne, hogy nem is olyan, mint ahogyan képzelem. De persze az is lehet, hogy tényleg olyan és mindketten ráeszmélünk, hogy mi összetartozunk. Egyszerűen nem tudok túllépni rajta így, hiába próbálom lekötni minden időmet és mással foglalkozni, nem megy, folyton rágondolok.
2021. szept. 30. 20:26
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Telefonon is beszéltünk sokat, imádom a hangját is... Hamarosan találkozunk, nem lesz semmi köztünk. Arra jutottam, hogy szeretném megismerni, barátként, és ha még sok-sok idő után sem változik a róla idealizált kép, akkor lépni valamit.
2021. okt. 9. 18:02
 22/23 anonim ***** válasza:
Pfffff de buta vagy! 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. okt. 9. 23:02
 23/23 anonim ***** válasza:
22 még annál is butább
2021. okt. 10. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!