Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Találkoznom kell vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznom kell vele, hogy kiderüljön, mi van köztünk?

Figyelt kérdés
Megismertem egy házas, családos 40 éves férfit. Nagyon hamar kiderült, hogy totál egy hullámhosszon vagyunk, ami mindkettőnknek teljesen egyértelmű. Tehát magától értetődő volt már 1-2 hét beszélgetés után, hogy full ugyanúgy gondolkozunk, ugyanaz az értékrendünk, stb-stb., a vonzalom irtó erős. Mikor ez tudatosult bennünk, vallottunk egymásnak, de megbeszéltük, hogy nem lehet köztünk semmi. Próbáltuk tartani a távolságot, de nem igazán jött össze, mivel tovább beszélgettünk, lelkiztünk, mikor a másik már nagyon hiányzott. Aztán megint áttárgyaltuk, hogy ennek semmi értelme, mert nem lehet köztünk semmi. Szóval azóta nem beszéltünk. Azóta nagyon sokszor voltam már azon a ponton, hogy nem bírom, hogy ne keressem, de valahogy mindig erőt vettem magamon és nem kerestem. Tudom, hogy ő is ugyanígy van ezzel, érzem... Viszont nekem ez már nagyon rossz. Nagyon bosszantja a fantáziámat, hogy mi ennyire egy húron pendülünk. Az a helyzet, hogy még nem is találkoztunk személyesen. Azt hiszem, ha találkoznánk, az segítene lezárni, mert kiderülne, hogy nem is olyan, mint ahogyan képzelem. De persze az is lehet, hogy tényleg olyan és mindketten ráeszmélünk, hogy mi összetartozunk. Egyszerűen nem tudok túllépni rajta így, hiába próbálom lekötni minden időmet és mással foglalkozni, nem megy, folyton rágondolok.
2021. szept. 30. 20:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne! Ebből csak érzelmi tömegszerencsétlenség lesz! Úgyse fogja egyikőtök se elhagyni a családját a másik miatt, de ha mégis, annál rosszabb, mert rámegy a családotok is! Jobb az ilyenbe bele se menni. Tapasztalat, első kézből.
2021. szept. 30. 20:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ő valszeg chatpartnert keresett csak.

Más amugy nincs a földön..?

2021. szept. 30. 20:31
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Találkozás nélkül is le tudja ezt zárni két intelligens ember (annak tűnsz, tűntök). (1-es vagyok)
2021. szept. 30. 20:33
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már! Ha soha nem találkoztatok az egész csak illúzió. Dehogy vagytok egy hullámhosszon, csak hasonló problémáitok vannak, a vonzalom meg nem alakul ki személyes kontaktus nélkül.

Azon kellene gondolkodnod, hogy mi elől menekülsz!

2021. szept. 30. 20:40
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az a 30 év körüli nő, aki hetek óta írja ki, hogy megismerkedett a neten egy házas férfival?
2021. szept. 30. 20:40
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

abba nem gondolsz bele, h. valszeg a nejével is 1 hullámhosszon van? nem véletlenül házastársak.

és amúgy miért kell neked egy ilyen görény, aki az asszony háta mögött kavar? majd melletted is megtenné...

2021. szept. 30. 20:54
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze az...
2021. szept. 30. 20:54
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

"a vonzalom irtó erős. Mikor ez tudatosult bennünk, vallottunk egymásnak, de megbeszéltük, hogy nem lehet köztünk semmi."

Miért akarsz vele találkozni? Gondolom nem malmozni akartok.

2021. szept. 30. 21:11
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Úgyse fogod elhinni, de voltam ilyen helyzetben és most erősen idealizalod és projektálod a pasit...

Pontosan azokat “látod benne”legjobban ami most hiányzik a kapcsolatokból. És ez ennek az igen erős vonzalom a magja. Tapasztalat.

Szóval vagy félrekacsintgatsz és epekedsz a képzeletbeli ideális után aki annyira tökéletes amíg platói, vagy leulsz a pároddal otthon és beszéltek arról, ami hiányzik és/vagy nem működik egy ideje köztetek.

2021. szept. 30. 22:01
 10/23 anonim ***** válasza:
18%

Én találkoznék. Hogy végre kiderüljön nem is olyan mint amilyennek megismertem, elképzeltem a levelezésen keresztül. Vagy legalább hang/videóhívásban beszélnék vele. Hogy legalább kiábránduljak belőle a hangja, a tájszólása, a bármi más miatt.

Én biztos megtenném ha lenne rá lehetőségem...

2021. szept. 30. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!