Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznom kell vele, hogy kiderüljön, mi van köztünk?
Akkor ő valszeg chatpartnert keresett csak.
Más amugy nincs a földön..?
Ugyan már! Ha soha nem találkoztatok az egész csak illúzió. Dehogy vagytok egy hullámhosszon, csak hasonló problémáitok vannak, a vonzalom meg nem alakul ki személyes kontaktus nélkül.
Azon kellene gondolkodnod, hogy mi elől menekülsz!
abba nem gondolsz bele, h. valszeg a nejével is 1 hullámhosszon van? nem véletlenül házastársak.
és amúgy miért kell neked egy ilyen görény, aki az asszony háta mögött kavar? majd melletted is megtenné...
"a vonzalom irtó erős. Mikor ez tudatosult bennünk, vallottunk egymásnak, de megbeszéltük, hogy nem lehet köztünk semmi."
Miért akarsz vele találkozni? Gondolom nem malmozni akartok.
Úgyse fogod elhinni, de voltam ilyen helyzetben és most erősen idealizalod és projektálod a pasit...
Pontosan azokat “látod benne”legjobban ami most hiányzik a kapcsolatokból. És ez ennek az igen erős vonzalom a magja. Tapasztalat.
Szóval vagy félrekacsintgatsz és epekedsz a képzeletbeli ideális után aki annyira tökéletes amíg platói, vagy leulsz a pároddal otthon és beszéltek arról, ami hiányzik és/vagy nem működik egy ideje köztetek.
Én találkoznék. Hogy végre kiderüljön nem is olyan mint amilyennek megismertem, elképzeltem a levelezésen keresztül. Vagy legalább hang/videóhívásban beszélnék vele. Hogy legalább kiábránduljak belőle a hangja, a tájszólása, a bármi más miatt.
Én biztos megtenném ha lenne rá lehetőségem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!