Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznom kell vele, hogy kiderüljön, mi van köztünk?
Én megtisztelném azt az ismeretlen, gyerekes asszonyt, aki feltehetőleg a szuper intellektusú lelkitársad kajáját főzi, szennyesét mossa meg gyerekeit neveli, miközben ő veled chatelget gondtalan, hogy nem marom el tőle a férjét, akkor sem, ha az illető ilyen ganéj, hogy családosként neten csábul jobbra-balra meg játssza az agyát. Legyen töke, döntsön valamit, azt váljon el, és amikor már szabad, kérjen tőled találkát. De csak így.
Igaza van a fentebbieknek, téged is lazán otthagyna egy újabb lelki társért.
A netes ismerkedés illúziója.
Amit a valóságban megtapasztalnál az első személyes találkozás alkalmával azt az elméd már rég fantáziával kirakta. A hiányzó részeket pótólja az agy, ami nem jön át virtuálisan.
Még nem érezted az illatát az érintését nem láttad a mosolyát nem fogtad a kezét. De a fantáziád már szeretkezik vele. Olyan, mint mikor olvasol egy jó könyvet az írott szöveg képekben jelenik meg a szemeid előtt. A képzeleted játéka!
Igen, aztán persze amit már most kivetít rá, olyannak látja, aminek következtében ha találkoznak már nedves lesz a bugyija tőle, és az istenért sem fogja látni, csak bizonyos idő elteltével hogy az az ember mennyire is messze van a valóságban a tökéletestől meg az ideálistól..
Az a baj ezzel, h borzasztó nehéz összetörni egy idealizált képet, plane amíg csak platói szinten van meg a viszonyuk, és csak a jót látja belőle. (Sajnos nekem is évekbe telt mire felfogtam hogy mennyire más is az az ember, akiért így odavoltam)
De mindenki a saját bőrén tanul, ebben az állapotban úgy sem hiszi el az ember. Ez ilyen. :)
Anno,mikor bejöttek az online társkeresők. Istenem mennyit nevettünk.
Barátnőmmel együtt laktunk és mindketten regisztráltunk egy randizós oldalra. Egy szombat reggel kávét iszogatva ültünk a gép elé,megnézni a friss, ropogós leveleket. Éppen kaptam pár szivet és néhány csokor rózsát online és a chat partnerem kezdte ecsetelni, hogy minket egymásnak teremtett az élet, véletlenek márpedig nincsenek..folytatta a romantikázást és egy gombnyomással küldött egy csókot, amitől a szívem hevesen kalapálni kezdett. A barátnőm rám nézett és kiszakadt belőle a röhögés.
Szép kis randi mondhatom ... itt ülsz az ágyban kócosan, csipásan, fogat még nem mostál... hogy gondolod ezt, hogy bugyiba randizol? A másik oldalról abban a pillanatban pluttyant a "kívánlak" üzenet egy újabb csókkal. Ott azt hittem menten bepisilek a nevetéstől.
Egy perc alatt visszatértem a valóságba.
Kedves Kérdező, a képlet egyszerű csinálsz egy kamu profilt. Pihenteted egy ideig, szerzel pár ismerőst, hogy a profil valódinak tűnjön és bejelölöd a hős lovagot. Türelemmel vársz, míg rákap a horogra. Legyen egy terved egy karakter, ami kicsit hasonlít rád.
Vagy egy jó barátnőd jelőlje be. Hamar kiderül miféle manó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!