Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek, mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, mit tennétek, ha a férjetek ezt tenné veletek?

Figyelt kérdés

Elhagyott engem, mert szerelmes lett, majd összeköltözött a szerelmével... Ezt követően 9 hónapra rá visszajött, az 1 éves kislányunk miatt. (Visszafogadtam, mert kell a segítsége... Nem bírom egyedül nevelni + anyagiak.)

A napokban megtudtam, hogy egy két hónapos "szünet" után - mivel telefonon tartották a kapcsolatot - megint elkezdtek rendszeresen találkozgatni. Ez odáig fajult, hogy mindennap átmegy a nőhöz, néhány percre is munka után (követtem + a szomszédokat ismerem) Kiderült, hogy a nőt segíti anyagilag!!! Hiányzott pénz a számlájáról, aztán láttam, hogy a nőnek utalt és nagy összegeket!!! És ezek után... Hazudozik összevissza. Mit tennétek a helyemben?

2021. szept. 23. 15:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
27-es Aki szétbarmolja a családot az a férjed. Az egy tévképzet a fejedben, hogy neki kötelessége veled fölnevelni a gyereket. Az nem gyereknevelés, ha fizeti a gyerektartást, márpedig ennél többet ne várj. Szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, sosem akart gyereket (tőled). 34 évesen téged sürgetett az idő. Ha nem tévedek van már 1-2 gyereke korábbról, ha bőven idősebb nálad.
2021. szept. 24. 00:36
 32/37 anonim ***** válasza:
50%
25. Így van! Én is felteszek napi 2-3 jól megkomponált, hihető sztorira felépített kérdést... Vagy nem. Aztán elszórakozom ezeken a hihetetlenül bugyuta faék egyszerű válaszokon. Beszéljétek meg, vigyél fel egy üveg bort, az 50 feletti nők is szeretik a szexet, dobd ki a pasit, legyen tartásod blablabla. Mintha agyhalottaknak, létezésre képtelen embereknek válaszolnának. A kedvenc provokatív kérdéseim meg a nők vs. férfiak. Van egy 91%-os accom, aminek a lényege a rózsaszín feminim máz. Annyira átlátszó és butácska ez a fórum!
2021. szept. 24. 07:54
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Még a csak a “kis ribi”, miközben te oldalak óta ecsetegeted, hogy csak a pénz miatt vagy a férjeddel, (aki amúgy szarba sem vesz) mert ügyesen szültél a semmire egy gyereket és most, hogy ő lelépett, nem tudod miből felnevelni. Ráadásul leírtad, hogy a férjed kb mindent ott hagyott, de neked ez sem volt elég, lazán tűrnéd tovább az aljas játszmázásait, mert képtelen vagy önállóan megoldani a problémáidat.

A másik: a családodat a férjed!! barmolta szét és nem a csaj! A férjednek van családja, feleség, gyerek, ő neki kellett volna nemet mondani, ő ígért hűséget neked, nem más.

Harmadrészt pedig: “vagy tartsam meg a férjem, akinek kötelessége felnevelni velem a gyereket ?”

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?? Mi az, hogy kötelessége VELED felnevelnie a gyereket? Óriási tévedésben vagy, egyáltalán nem kötelessége sem veled maradnia, sem veled közösen felnevelnie a gyereket, ezt gyorsan felejtsd is el. Kötelessége Gyt-t fizetni, semmi mást. Ellenben nem kötelessége téged pénzelnie, csak mert te életképtelen vagy. Be lehet adni a gyereket szépen bölcsődébe és mehetsz vissza dolgozni, de neeem, hisz egyszerűbb fogni egy fickót, akit lehet fejni.

2021. szept. 24. 11:12
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a mai világban annyi gyereket szülünk, amennyit egyedül is feltudunk nevelni. Ne potyogtass többet, mert még ezzel sem bírsz egyedül el. A pasik csak megcsinálni tudják, mert az jó, élvezetes, de ami utána jön, azt csak kevesen bírják közülük. Nőj fel végre. Csodák nincsenek, csak a mesékben.
2021. szept. 24. 13:18
 35/37 A kérdező kommentje:

Hihetetlen számomra, hogy ennyire rosszindulatú válaszokat kaptam... Miért lennék életképtelen? Ez az ember megígérte, hogy életem végéig velem marad, ez a második gyerekem, neki az első. Igen, nem akart gyereket... Én akartam. De nem csak azért, hogy "megfogjam", hanem mert családcentrikus vagyok.

Ami a pics@t illeti, ez a ribi mint kiderült segítségeket és anyagi támogatást is kap a ferjemtol, mert "lelkiismeret furdalása" van, hogy ott hagyta mivel a kis ribi mindent beáldozott érte és most kénytelen egyedül eltartani magát. Ennyit tudok róla, meg azt, hogy annyira buta és naiv, hogy tényleg szereti azt az idiota embert, aki velem is és vele is kitolt.

2021. okt. 17. 21:45
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

"Ez az ember megígérte, hogy életem végéig velem marad, ez a második gyerekem, neki az első."

Az ilyen ígéret sosem biztos. A fasz feláll, ész megáll. A rózsaszín ködben, szexuális izgalomban sokan tesznek hamis ígéreteket, amiket tettek sok esetben nem kísérnek. Ne a mesékben élj.

" Igen, nem akart gyereket... Én akartam. De nem csak azért, hogy "megfogjam", hanem mert családcentrikus vagyok."

Remélem megtanultad, hogy gyerekkel hosszútávra nem tudsz egy pasit megtartani. Ez nagyon kevés esetben válik be, és szerintem nem is olyan romantikus, jó érzés, ha valaki csak ezért marad melletted.

És te hiába vagy családcentrikus, ha a másik félnek a farkának a kalandozása fontosabb a családi idilnél. Ne a szavakra figyelj, hanem a tettekre. Rengetegen beleesnek ebbe a hibába, hogy bedőlnek az üres ígéreteknek.

Nincs itt semmi rosszindulat, csak próbálnak a válaszolók kirángatni a mesevilágból. És ezt csak kíméletlen őszinteséggel lehet a leghatásosabban elérni. Az igazság nem mindig szép, a legtöbbször fáj. De ha csak pátyolgatják mézes-mázas szavakkal a hibáidat, sosem fogsz tanulni az elkövetett hülyeségeidből.

Igen, nagyon ideális lenne, ha mindenki tisztességes lenne a másikkal szemben, de ilyen nincs a valóságban. Mindig lesznek hamis ígéreteket tevő egyének. Inkább vond le a tanulságokat felháborodás helyett, és legközelebb ne ess bele ebbe a hibába. És egy ember jelleme adott, nem változik meg. Ideiglenesen talán, de nem tud kibújni a bőréből hosszútávon. Ezt most megtapasztaltad.

2021. okt. 18. 04:42
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nincs itt semmilyen rosszindulat. Csupán a normális emberek nagy része nem érti, hogy lehet valaki ennyire mélyen ostoba és hogy lehet valakinek ennyire mélyen az önbecsülése.

"Ez az ember megígérte, hogy életem végéig velem marad" 😂

Szerintem ez egy troll kérdés amúgy....

Tudod én már olyat is hallottam, hogy a föld lapos mégsem hittem el...

Öntudatod az egekben komolyabb értelmi képességek nélkül. És 2 gyereket nevel... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤷‍♀️

2021. okt. 18. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!