Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Feleségek, mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, mit tennétek, ha a férjetek ezt tenné veletek?

Figyelt kérdés

Elhagyott engem, mert szerelmes lett, majd összeköltözött a szerelmével... Ezt követően 9 hónapra rá visszajött, az 1 éves kislányunk miatt. (Visszafogadtam, mert kell a segítsége... Nem bírom egyedül nevelni + anyagiak.)

A napokban megtudtam, hogy egy két hónapos "szünet" után - mivel telefonon tartották a kapcsolatot - megint elkezdtek rendszeresen találkozgatni. Ez odáig fajult, hogy mindennap átmegy a nőhöz, néhány percre is munka után (követtem + a szomszédokat ismerem) Kiderült, hogy a nőt segíti anyagilag!!! Hiányzott pénz a számlájáról, aztán láttam, hogy a nőnek utalt és nagy összegeket!!! És ezek után... Hazudozik összevissza. Mit tennétek a helyemben?

2021. szept. 23. 15:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
98%
Ha úgyis csak a pénzéért vagy vele, meg ő is a gyerek miatt van veled, akkor állapodjatok meg egy összegben amit havonta utal. Házat, kocsit már rakott a segged alá. Aztán mindenki megy a maga útján.
2021. szept. 23. 15:59
 22/37 anonim ***** válasza:
91%
Egyedul eletkeptelen vagy, van egy gyereked is es most arrol panaszkodsz, hogy kihasznal az a ferfi, akit te valasztottal? Kilora megvett teged. Addig lesz ez a sorsod, amig sajat labra nem allsz. Ha evekig benne maradsz ebben, akkor evekig csinalod ezt. Nincs beleszolasod. Az akkor volt, amikor nem tanultal tovabb es osszealltal valakivel, akinek penze volt. Ha sokat nyavalyogsz siman megteheti azt is, hogy kipakol a lakasbol es a szeretojet odakoltozteti. Akkor hogy fogsz megelni? Csak kene valami terved legyen arra is. Hany eves vagy, es hany eves a gyerek?
2021. szept. 23. 16:07
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod kiemelte, hogy csak a gyerek miatt ment vissza, akkor miért meglepő, ha kufircol vele ismét? Neked csak az anyagi rész érdekes úgyis csak belőle.
2021. szept. 23. 16:08
 24/37 anonim ***** válasza:
97%

azert te is megered a penzed, hogy csak az anyagiqk meg segitseg miatt kellene. a pasi egy fereg, ez nem kerdes, de normalis no reg kodobta volna. sot, normalis no nem szult volna a semmire gyereket, akit egyedul el sem tud latni.

mas nincs aki segitsen?

2021. szept. 23. 16:38
 25/37 anonim ***** válasza:
80%
Újabb kamu annak prezentálására, hogy a nők osztoznak a pasikon és hogy egy nő képtelen egyedül megélni. lassan már alig van valós kérdés az oldalon.
2021. szept. 23. 18:04
 26/37 anonim ***** válasza:
61%

"sot, normalis no nem szult volna a semmire gyereket, akit egyedul el sem tud latni."

Már bocsánat, de gyereket nem csak az anyjának kell ellátni.

2021. szept. 23. 18:05
 27/37 A kérdező kommentje:

Pontosan... A gyereknek két szülő kell, egy férfi és egy női oldal.

Nem azért osztottam meg ezt a kérdést, hogy nekem essen pár olyan személy, aki azt sem tudja milyen ember vagyok.

A gyerekem 1 éves! Szerinted hogyan tudnék így elmenni dolgozni teljes munkaidoben? Így is dolgozom részmunkaidőben egy fodrász szalonban, napi négy órát... Ami azt illeti én alternatívára lettem volna kíváncsi, hátha valaki járt ugyanebben a helyzetben.

34 éves vagyok... A férjem idősebb bőven. A kis ribi a húszas éveiben jár, tanul és dolgozik... Ennyit tudok róla, és azt hogy nincs tekintettel, arra, hogy szétbarmolt egy családot.

Nem tudom mit tehetnék. Hagyjam ezt az egészet, vagy tartsam meg a férjem, akinek kötelessége felnevelni velem a gyereket ?

2021. szept. 23. 18:53
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
26: nyilvan nem. de ezert kell, hogy legyen egy B terv, mert barmikor tortenhet barmi. nem feltetlen megcsalas, hanem mondjuk baleset vagy ilyesmi is, amikor az ember egyedul marad.
2021. szept. 23. 19:12
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom mit tehetnék. Hagyjam ezt az egészet, vagy tartsam meg a férjem, akinek kötelessége felnevelni velem a gyereket ?"

Normalis vagy? Hol kotelessege teged eltartani? Az ilyen meg a gyerekneveles alol is kibujik, inkabb dolgozik feketen, csak ne kelljen fizetni. Igen, hagyd az egeszet, allj sajat labra. Nok millioi megteszik ezt nap, mint nap. Addig van a dontes a kezedben, amig a ferjed ugy nem dont, hogy megint elkoltozik a libucikahoz. Onnantol megint meg leszel love.

2021. szept. 23. 23:28
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Aha, értem a nő a ribi, aki tanul, dolgozik. Te meg gondoltad, jól megfogod a pasit a gyerekkel, de a ház, kocsi, megtakarítás nem volt elég, a gyerekre hivatkozva a továbbiakban is dugatnád magad vele a pénzéért. Ez igen!
2021. szept. 23. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!