Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjetek/feleségetek öngyilkos akarna lenni?
Jegyesek vagyunk, nyáron házasodnánk, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen.
Egész életemben soha semmi nem jött össze, vagy ha igen, az is csak nehezen. A kapcsolatom az egyetlen, ami tökéletesen működik.
Nagyon rossz anyagi körülmények között éltem otthon is, a párommal is egy darabig, aztán kicsit jobb volt, de most megint rossz. Csak ő dolgozik, engem sorra utasítanak el az állásinterjúkon. Annyi pénzünk van, hogy a lakást (albérlet), a számlákat meg a kaját meg tudjuk venni.
A napokban már kezdtem egyenesbe jönni lelkileg, de erre apukám megint balhézott (csak telefonon ordibált, de elég rossz az is), elutasítottak megint egy interjún, és erre a hónapra csak 10 000Ft-nk maradt egy nagyobb kiadás miatt.
Nincs végzettségem, mivel egy év után kidobtak az egyetemről, azóta még nem sikerült összehoznom semmit. Dolgoznom kéne, de gyenge a nyelvtudásom (külföld), még a takarítói állásokról is sorban küldözgetnek el (meki és társai), mert ha A2-es tudással rendelkező emberke kéne nekik, akkor behívnának egy kolduló menekültet az utcáról.
Már olyan szétesettnek érzem magam, hogy arra is gondoltam, inkább öngyilkos leszek.
(Nem hiszti. Nagyon rossz körülmények közt nőttem fel, apukám bántalmazó természete és anyukám betegsége tönkretette a gyerekkorom, akármibe fogtam, belebuktam, bármennyire is igyekeztem, egy csomó betegséggel küzdök én is, szervi és mentális problémákkal egyaránt)
Az öngyilkosság nem megoldás, de akkor mi az?
A párom nem tudja, hogy ilyeneket forgatok a fejemben, bízom benne, nem akarom megijeszteni.
Ti mit tennétek a helyünkben?
Ket ut van elotted: a egyik az, hogy ott hagyod a menyasszonyodat/volegenyedet aztan felkotod magad, a msik, hogy osszeszeded magad. masodikat javasolnam.
Apadnak nem veszed fel a telefont, neten neki allsz nyelvet tanulni es ha kidobmak valahonnan az oneletrajzoddal, akkor mesz a kovetkezo helyre.
"Egész életemben soha semmi nem jött össze, vagy ha igen, az is csak nehezen."
Azért ezzel nagyon-nagyon sokan vagyunk.
"A kapcsolatom az egyetlen, ami tökéletesen működik"
-akkor ezt ne tedd tönkre, légyszíves. Sokaknak semmi sem jön össze - és még kapcsolata sincs, nem tökéletes, semmilyen, esetleg még lába, keze, szeme sincs..
Ketten a pároddal oldjátok meg.
Most akkor férjhez szeretnél menni vagy öngyilkos lenni, mert nem mindegy szerintem...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!